Facebook Pixel Τα παιδιά του χωριού SOS Βάρης στην Εθνική!
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-26 20:45:00

Τα παιδιά του χωριού SOS Βάρης στην Εθνική!

Τα παιδιά του χωριού SOS Βάρης στην Εθνική!

Στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά βρέθηκαν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση των παικτών λίγες μέρες πριν την αναχώρησή τους για τη Βραζιλία.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή Φερνάντο Σάντος αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Λίγο πριν την αποχώρηση τους από το χώρο της προπόνησης, τα παιδία ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους διεθνείς μας και τους πρόσφεραν ένα έργο τέχνης που δημιούργησαν στα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν στα Παιδικά Χωριά SOS.

 Στόχος των Εργαστηρίων είναι η εκπαίδευση και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και η ομαλή ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μέσω της συμμετοχής στα Εργαστήρια παιδιών από την ευρύτερη περιοχή των Παιδικών Χωριών SOS.

Η πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματός στην κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση στα γήπεδα της Βραζιλίας αποτελεί ακόμα μία λαμπρή σελίδα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags