Facebook Pixel Γκέκας αντί Μήτρογλου!
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-28 20:07:00

Γκέκας αντί Μήτρογλου!

Γκέκας αντί Μήτρογλου!

Δοκιμή εντεκάδας έκανε σήμερα ο Φερνάντο Σάντος με τον Κώστα Μήτρογλου να πηγαίνει στους αναπληρωματικούς και τον Φάνη Γκέκα στους επιθετικούς

Μπορεί ο Κώστας Μητρόγλου να προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό, που τον είχε κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά όπως τόνισε ο Φερνάντο Σάντος, τα 30 λεπτά που τον είχε δει αγωνιζόμενο με την Φούλαμ, τον έπεισαν οτι μπορεί να τον πάρει στην 23άδα της Βραζιλίας.

Έτσι, από την προηγούμενη Πέμπτη που μαζεύτηκαν όλοι οι παίκτες στον Άγιο Κοσμά, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειχνε να έχει αποφασίσει για την θέση στη γραμμής... κρούσης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δίνοντας φανέλα βασικού στον 23χρονο επιθετικό.

Σε όλες τις ασκήσεις τακτικής, αλλά και στα οικογενειακά διπλά, ο Κώστας Μήτρογλου ήταν με την «καλή» εντεκάδα, με τον Φάνη Γκέκα να είναι μόνιμα στους λεγόμενους αναπληρωματικούς. Κάτι ωστόσο που άλλαξε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης...

Εκεί, για πρώτη φορά ο επιθετικός της Καϊσέρισπορ μπήκε στους βασικούς, μαζί με τους γνωστούς Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας, Τζιόλη, Κατσουράνη, Μανιάτη, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά.

Το αν ο Φερνάντο Σάντος έχει μπει σε σκέψεις για την θέση του σέντερ φορ ή απλά ήταν μία κίνηση δοκιμής, θα το δούμε στις επόμενες προπονήσεις, αλλά και στα φιλικά που ακολουθούν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags