Facebook Pixel Όχι μια οποιαδήποτε διαφήμιση για το Μουντιάλ... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-29 17:32:00

Όχι μια οποιαδήποτε διαφήμιση για το Μουντιάλ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι μια οποιαδήποτε διαφήμιση για το Μουντιάλ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκλονιστική ιστορία των ανθρακωρύχων στην Ατακάμα της Χιλής που το 2010 έμειναν παγιδευμένοι στο ορυχείο για 69 ημέρες είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλο τον κόσμο και τώρα ενόψει Μουντιάλ, οι ανθρακωρύχοι επανήλθαν στην επικαιρότητα με ένα απίθανο διαφημιστικό!

Η διαφήμιση έγινε για λογαριασμό της "Banco de Chile" και το μήνυμα δεν είναι άλλο φυσικά από το "Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για έναν Χιλιανό".

Οι 33 επιζώντες ανθρακωρύχοι επέστρεψαν στον τόπο, όπου έζησαν εφιαλτικές στιγμές, για να περάσουν το μήνυμα τους στους παίκτες της Εθνικής Χιλής.

Στο διαφημιστικό, οι επιζώντες επιστρέφουν λοιπόν στο ορυχείο όπου παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους και εκεί ο ανθρακωρύχος Μάριο Σεπούλβεδα βγάζει ένα συγκινητικό λόγο, προτρέποντας τους παίκτες να παλέψουν με θάρρος, ενθυμούμενοι το πώς οι ανθρακωρύχοι πάλεψαν για την ίδια τους τη ζωή!

Έπειτα, οι ανθρακωρύχοι μαζεύουν χώμα από την Ατακάμα σε βάζα για να τα στείλουν στην ομάδα και να τα ρίξουν εκεί που θα αγωνιστούν, ενώ στο τέλος μαζεύονται όλοι και φωνάζουν "Chi! Chi! Chi! Le! Le! Le!"!

"Το μήνυμα μου στην ομάδα της Χιλής είναι πως θα νικήσουμε. Έχουν το ταλέντο και μια ολόκληρη χώρα από πίσω τους και πρέπει να δώσουν μάχη μέχρι τέλους. Υπάρχουν πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή να κατακτήσεις. Η Χιλή δεν θα περάσει απλά τον όμιλο, αλλά θα τους εκπλήξει όλους", αναφέρει στο μήνυμα του ο Σεπούλβεδα...

Η Χιλή πάντως έχει δύσκολο έργο μιας και στον Β` όμιλο είναι μαζί με Ισπανία, Ολλανδία και Αυστραλία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags