Facebook Pixel Οι αγκαλιές Κατσουράνη – Μανιάτη! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-09 13:45:00

Οι αγκαλιές Κατσουράνη – Μανιάτη! (ΦΩΤΟ)

Οι αγκαλιές Κατσουράνη – Μανιάτη! (ΦΩΤΟ)

Δεν γνωρίζουμε αν το κλίμα ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές έχει αλλάξει, ωστόσο υπάρχουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι δεν έχουν πρόβλημα να συνυπάρξουν! 

Πολλά έχουν γραφτεί για τις σχέσεις που έχουν οι Κατσουράνης και Μανιάτης στην Εθνική ομάδα, μετά το περιβόητο επεισόδιο που είχαν στην Τούμπα. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την "επίθεση" από τον άσο του ΠΑΟΚ και πως κάνει τα στραβά μάτια για το καλό της Εθνικής. Από την άλλη, ακούγεται ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στους δύο παίκτες και πως απλά δεν είναι "κολλητοί" όπως στο παρελθόν. Αυτή είναι και η επίσημη θέση που βγαίνει από την ομάδα.

Ό,τι και να ισχύει, πάντως, η ουσία είναι ότι δύο παίκτες δείχνουν, πια, ότι μπορούν να συνυπάρχουν στη γαλανόλευκη χωρίς κανένα πρόβλημα. Περίτρανη απόδειξη οι τελευταίες φωτογραφίες από το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βολιβία. Στο γκολ του Κατσουράνη, ο Μανιάτης είναι από τους πρώτους που τρέχει να συγχαρεί και να αγκαλιάσει(!) μάλιστα τον σκόρερ "Κατσούρ". Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο τέρμα του Κονέ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα ντοκουμέντα.

Επίσης, υπάρχει μία ομαδική φωτογραφία από την προπόνηση της Εθνικής στο Νιου Τζέρσει, πριν από το τελευταίο φιλικό, όπου οι δύο παίκτες ποζάρουν δίπλα-δίπλα, γελάνε μαζί και δείχνουν να μην έχουν κανένα απολύτως θέμα. Αυτό, φυσικά, μόνο θετικό στοιχείο μπορεί να είναι για την Εθνική, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Ακόμα κι αν στην πραγματικότητα ο ένας από τους δύο διεθνείς το "παίζει"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags