Facebook Pixel Μπάχαλο στην Ιαπωνία με Τζακερόνι
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-15 18:56:00

Μπάχαλο στην Ιαπωνία με Τζακερόνι

Μπάχαλο στην Ιαπωνία με Τζακερόνι

Ο Γιοσίτο Οκούμπο αποκάλυψε το πρόβλημα επικοινωνίας που υπήρχε μεταξύ παικτών και Τζακερόνι στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο 32χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε πως ο τρόπος παιχνιδιού των «Σαμουράι» δεν ήταν σωστός, ενώ αποκάλυψε και το πρόβλημα επικοινωνίας που υπήρχε με τον Αλμπέρτο Τζακερόνι, λέγοντας: «Υπήρχε πρόβλημα με τις θέσεις που έπρεπε να παίζουμε. Δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τον προπονητή που μας έδινε οδηγίες, με αποτέλεσμα ο Οκαζάκι να παίζει αριστερά, ενώ έπρεπε να είχε αναλάβει την δεξιά πλευρά».

Όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, είπε: «Σαν ομάδα, δεν θεωρούσα πως αυτά που κάναμε ήταν σωστά. Ήμασταν πίσω επιθετικά και έπρεπε να φανούμε πιο επιθετικοί. Προσπαθούσαμε να αμυνθούμε περισσότερο, όπως κάναμε στο τελευταίο Μουντιάλ.

Αρχίσαμε να παίζουμε πιο ψηλά προς το τέλος, αλλά αυτό δεν ήταν το στιλ μας. Τα πόδια μας είχαν σταματήσει να κουνιούνται. Ο κόσμος μπορεί να μιλάει για τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν εδώ, αλλά στις ΗΠΑ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τα πράγματα ήταν χειρότερα.

Η Ακτή Ελεφαντοστού ήταν καλή, αλλά ήταν καλύτερη πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι κρίμα. Όταν το ματς έγινε 2-1 άρχισαν να κάθονται πίσω, για αυτό και ήθελα να μπω στο παιχνίδι όσο το σκορ ήταν 1-1».

Τέλος, όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια, τόνισε: «Δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο παιχνίδι, για αυτό πρέπει να εξασκηθούμε στην επίθεση. Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε τα ίδια πράγματα, όπως πριν από τέσσερα χρόνια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags