Facebook Pixel Ούτε στο νυχάκι τους ο Νεϊμάρ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-18 00:13:00

Ούτε στο νυχάκι τους ο Νεϊμάρ!

Ούτε στο νυχάκι τους ο Νεϊμάρ!

«Ντου από Παντού» για το κάζο της Βραζιλίας που παραλίγο να χάσει κιόλας από το Μεξικό... Δεν είναι ηγέτης ο Νεϊμάρ. Κοιμάται όρθιος ο Φρεντ.

Εγώ θα ρωτήσω κάτι. Έχει καμία σχέση αυτός ο Νεϊμάρ που μας έχουν ζαλίσει με τον Ροναλντίνιο; Με τον Ρονάλντο όταν ήταν στα ντουζένια του και πριν γίνει 100 κιλά; Με τον Ριβάλντο; Ούτε στο νυχάκι τους δεν φτάνει.

Και τα τσιμέντα
Καλά, δεν τον βάζω καν στην ζυγαριά με μεγαθήρια του παρελθόντος όπως ο Πελέ, ο Γκαρίντσα, ο Ζίκο, ο Σόκρατες γιατί θα γελάνε και τα τσιμέντα.

Δεν είναι ηγέτης
Τι να το κάνω, λοιπόν, ότι τρέχει γρήγορα στον χώρο ο Νεϊμάρ; Αυτό το έκανε και ο Ρομπίνιο. Σιγά τα αυγά. Μπορείς, κύριε, να γίνεις ηγέτης της Βραζιλίας; Μέσα στο σπίτι σου παίζεις. Τι άλλο θες, δηλαδή;

Ούτε στην Μπάρτσα
Και του κάθονται φάσεις, όμως δεν στέλνει την μπάλα στο πλεχτό. Παίζει νευρικά. Άρα, πώς θα γίνει μεγάλος παίκτης; Ή μήπως έκανε τίποτα στην Μπαρτσελόνα και δεν το είδαμε; Άφαντος ήταν. Υποτίθεται θα έδινε φρέσκο αέρα και τελικά τον πήρε η μπάλα κι αυτόν.

Ούτε για Σούπερ Λίγκα
Θα πει κάποιος «μόνο τον Νεϊμάρ κοιτάς;». Αυτός, όμως, είναι υποτίθεται ο ηγέτης. Αν δεν κάνει τη διαφορά, ποιος θα την κάνει; Ο περιπατητής ο Φρέντ που δεν είναι ούτε για Σούπερ Λίγκα; Αυτός κοιμάται όρθιος.

Δεν μπορεί
Θέλω να πω ότι έχει η Βραζιλία κάποιους παίκτες. Όπως τον Όσκαρ. Εδώ, όμως, χρειάζεται κι αυτόν που θα σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα. Μπορεί ο Νεϊμάρ να το κάνει αυτό; Πως; Μόνο με τα σπριντ; Ρε παιδιά, έχει καμία σχέση αυτός με τον π.χ. Ροναλντίνιο; Μην τρελαθούμε τώρα.

Παραλίγο
Όσο για το ματς, να λέει καλά η Βραζιλία που δεν έχασε στο τέλος. Ο Οτσόα κράταγε πίσω, οι Μεξικανοί σουτάρανε και παραλίγο να το κάνουν το 0-1...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags