Facebook Pixel Το ...μεσαίο του Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-22 15:15:00

Το ...μεσαίο του Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ...μεσαίο του Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η άσεμνη χειρνομία του Ντιέγκο στην τηλεόραση! 

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απάντησε με σκληρό τρόπο στη δήλωση του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής Χούλιο Γκροντόνα, ότι ο Ντιεγκίτο φέρνει κακή τύχη στην ομάδα.

Ο Μαραντόνα ήταν "παρών" στο "Belo Orizonte" στη νίκη της "αλμπισελέστε" επί του Ιράν με 1-0 χάρις στο εκπληκτικό γκολ του Μέσι.

Ο Μαραντόνα έφυγε από το γήπεδο πριν μπει το γκολ και η αποχώρηση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής που δήλωσε μετά το ματς: "Έφυγε η κακή τύχη και κερδίσαμε", υπονοώντας την παρουσία του Μαραντόνα στο γήπεδο.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Μαραντόνα, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μόλις έμαθε τις δηλώσεις ύψωσε μπροστά στην κάμερα το μεσαίο του δάχτυλο προς τον Γκροντόνα.

Η κόντρα τους ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια όταν η Ομοσπονδία δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μαραντόνα ως προπονητή της εθνικής μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.

Ο Μαραντόνα δεν είχε αποδεχθεί τις αλλαγές στο προπονητικό τιμ που ήθελε να επιβάλει η ομοσπονδία με αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη.

Τέλος, αναφορικά με την εμφάνιση της Αργεντινής στον αγώνα με το Ιράν, ο Μαραντόνα δήλωσε χαρακτηριστικά: "H Αργεντινή δεν είναι σε καλό δρόμο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags