Κατ’ αρχήν επιτρέψτε μας – επί προσωπικού - να δηλώσουμε πως με τον Κώστα Κατσουράνη δεν έχουμε ανταλλάξει μήτε καλημέρα. Καλώς ή κακώς δεν έτυχε, να το κάνουμε. Να είστε δε, σίγουροι πως και σε εμάς και σε εκείνον (υποθέτουμε...) δε λείπει η συγκεκριμένη καλημέρα. Εντάξει;
Αυτή η απόσταση όμως, δεν μας αποτρέπει από τον καυτηριασμό της διαδικτυακής απόπειρας ισοπέδωσης του. Αυτή η απόσταση δεν μας επιτρέπει, να μείνουμε αδιάφοροι στο γκρέμισμα της ψυχολογίας του Κώστα Κατσουράνη μεσούντος του Μουντιάλ . Την ώρα και την στιγμή της παραμονής επικής μάχης για τις 8 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Να τελειώσει λοιπόν, η διοργάνωση στη Βραζιλία. Να ολοκληρώσουμε με το καλό κατευόδιο των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων του τόπου, την απίθανη πτήση στον έβδομο ουρανό. Και μετά... Γαία πυρί μιχθήτω! Ισοπεδώστε τα πάντα, όσοι αποπειράσθε, να τα ισοπεδώσετε πριν το τέλος της.

Είναι βέβαια, και το άλλο. Είναι ο άκρατος οπαδικός ρατσισμός η αιτία του κακού το οποίο πλημμυρίζει το διαδίκτυο. Αυτός ωθεί τα ορμητικά νερά αυτού του ποταμού εξόντωσης για έναν εν ενεργεία ... Εν δράσει για να ακριβολογούμε, διεθνή. Και δη , τον εκ των (καλώς ή κακώς) «κάπτεν» της Εθνικής μας.

Καθώς μάλιστα, ασκείται και πίεση (ενδόμυχα σε αυτήν αποσκοπεί η σκέψη όσων αφήνονται στην ορμή του ποταμού... εξόντωσης) στον Φερνάντο Σάντος, το θέμα εξελίσσεται ιδιαίτερα σοβαρά!

Και για να σας λέμε την πάσα αλήθεια, με το θέμα αυτό – καλλιεργείται και παράγεται στο διαδίκτυο – πολύ φοβόμαστε, πως θα αλλάξει η «ατζέντα» της εθνικής Ελλάδας. Μακάρι να διαψευστούμε αλλά... Μην το αποκλείεται, να συμβεί. Εκτός πια κι εάν το κάνουν για το ... γούρι. Μετά την φασαρία με Γιάννη Μανιάτη και Γιώργο Τζαβέλα η εθνική κι αφού έγινε μαλλιά κουβάρια η Ελλάδας... Ξανά προς την δόξα τράβηξε, βλέπετε!
Είτε έτσι, είτε αλλιώς αυτό το οποίο επιχειρούν οπαδικά ρέματα στο διαδίκτυο είναι πισώπλατο κτύπημα στην «Γαλανόλευκη». Η εθνική Ελλάδας είναι ομάδα. Μία γροθιά. Το απέδειξε πολλαπλώς κι εντός κι εκτός του γηπέδου. Αντιστάθηκε σφοδρά στην πολιορκία του οπαδικού ρατσισμού. Δεν υπέκυψε...

Ελπίζουμε και προσδοκούμε να μην (απ)ασχοληθεί αυτή η Ομάδα – με το «Ο» κεφαλαίο - καν με αυτά τα ρέματα τα οποία σχηματίζουν τον ποταμό εξόντωσης του Κώστα Κατσουράνη. Δεν εξετάζουμε το ποσοστό δικαίου ή αδίκου στην σκέψη τους. Η πράξη τους όμως, είναι ολότελα εκτός χρόνου και τόπου. Είναι κι άδικη!

Εξάλλου είναι κι ο Φερνάντο Σάντος στη μέση. Ως πρωτομάστορας και της πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ και μετά της πρόκρισης στις 16 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης δικαιούται περισσότερου σεβασμού. Η άσκηση πίεσης μέσω διαδικτύου – πέρα από το εάν τυχόν τον αγγίζει ή όχι – για την διαμόρφωση των πλάνων του είναι τουλάχιστον, ασέβεια.

Αφήστε που στην περίπτωση – λέμε τώρα - ο Πορτογάλος προπονητής (μας) άκουγε... Άκουγε όλους τους Έλληνες προπονητές στους πάγκους της κερκίδας των γηπέδων και των χώρων του Τύπου, στην περίπτωση αυτήν ίσως, και να μην έγραφε ιστορία η εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο οπαδικός ρατσισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία της «Γαλανόλευκης». Όταν μάλιστα αυτή χαίρει άκρας υγείας, ο οπαδικός ρατσισμός – επειδή περί αυτού πρόκειται – την τσακίζε...

Πηγή: pamesports.gr