Facebook Pixel Φοβερή δήλωση Κιελίνι για Σουάρες!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-27 17:42:00

Φοβερή δήλωση Κιελίνι για Σουάρες!

Φοβερή δήλωση Κιελίνι για Σουάρες!

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, που στο ματς της Ιταλίας με την Ουρουγουάη είδε τον Λουίς Σουάρες να τον δαγκώνει στον ώμο, σχολίασε την βαριά τιμωρία της Fifa στον Ουρουγουανό επιθετικό.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ο Κελίνι χαρακτήρισε «υπερβολική» την ποινή του αποκλεισμού για 9 αγωνιστικές με την εθνική Ουρουγουάης και για 4 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω μέσα μου κανένα συναίσθημα χαράς, εκδίκησης ή θυμού για τον Σουάρες για ένα περιστατικό που συνέβη στον αγωνιστικό χώρο και τελείωσε εκεί. Είμαι μόνο θυμωμένος και απογοητευμένος για το αποτέλεσμα του αγώνα Ιταλία-Ουρουγουάη. Αυτή στιγμή οι σκέψεις μου είναι με τον Λουίς και την οικογένειά του γιατί θα αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη περίοδο».

Μιλώντας γι' αυτή καθ' αυτή την ποινή αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ του τις πειθαρχικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, δήλωσε πως «πιστεύω ότι η προτεινόμενη ποινή είναι υπερβολική. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα του επιτραπεί, κατ' ελάχιστον, να παραμείνει κοντά στους συμπαίχτες του κατά τη διάρκεια των αγώνων γιατί μια τέτοια ποινή είναι εξοντωτική για κάθε αθλητή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags