Facebook Pixel «Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι για τους Ολλανδούς»
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-07 16:50:00

«Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι για τους Ολλανδούς»

«Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι για τους Ολλανδούς»

Επειδή ο Γεωργίου είναι άνθρωπος της αλήθειας και της πραγματικότητας, θέλω να κάνω μια απόλυτα εύστοχη παρατήρηση. Γράφει ο Γιώργος Γεωργίου

Μετά το πολυσυζητημένο ματς της εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα, όλοι λέγαμε ότι ήταν ανίκανος ο Σαλπιγγίδης, ανίκανος ο Μήτρογλου, ανίκανος ο Χριστοδουλόπουλος και ο Γκέκας, επειδή από πολύ ευνοϊκή θέση δεν μπορούσαν να σκοράρουν και έστελναν τη μπάλα πάνω στα πόδια και το σώμα του τερματοφύλακα. Και γω τώρα ρωτάω.

Γιατί να μην λέμε ότι ήταν το ίδιο ανίκανος ο Ρόμπεν, το ίδιο ανίκανος ο Φαν Πέρσι και ο Σνάιντερ, που δεν μπορούσαν να σκοράρουν και έστελναν κι αυτοί τη μπάλα πάνω στο σώμα και τα πόδια του Νάβας; Θέλω να πω δηλαδή ότι για τους δικούς μας υπάρχει μόνο ανικανότητα και κανένα άλλοθι, καμία δικαιολογία, ενώ για τους Ολλανδούς το περνάμε στο ντούκου και υπάρχει μόνο συγχωροχάρτι... Αδικο δεν είναι αυτό;

Μετά το ματς της εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα το είχα πει και στον realfm 97,8, ότι πήγα και έπαιξα 50 ευρώ για κατάκτηση της κούπας από την Κόστα Ρίκα, με απόδοση 55. Δεν βασίστηκα στο ότι η Κόστα Ρίκα είχε καμιά πολύ σπουδαία ομάδα, αλλά είχα μπανίσει την τρομακτική εύνοια που είχε πάνω της. Μου θύμιζε έντονα την Ελλάδα στο Euro toy 2004 στην Πορτογαλία. Είδα ότι είχε τις ίδιες σπουδαίες αμυντικές ικανότητες, αλλά είχε και έναν πάτο σαν γερμανικό κράνος. Με τίποτα δεν έμπαινε μέσα η μπάλα.

Και όταν έφτασε στα πέναλτι με την Ολλανδία αυξήθηκε μέσα μου η ελπίδα ότι τα 2.750 ευρώ του κέρδους ταξίδευαν ήδη για την τσέπη μου. Τελικά, όμως, και εγώ και η Κόστα Ρίκα καθίσαμε στο παγωτό... Πήραμε από τα τρία το μακρύτερο. Πάντως, μην ξεχνάμε ότι ήταν μία συμπαθέστατη ομάδα και μην ξεχνάμε ότι έφυγε αήττητη από το Μουντιάλ. Και τώρα, επιτέλους, οι δυο τους. Ρόμπεν εναντίον Μέσι και τούμπαλιν. Σε διαφορετικούς, όμως, ρόλους μέσα στο γήπεδο.

Ο Ολλανδός φουντάρει συνεχώς μπροστά και κυνηγάει με λύσσα το γκολ. Ο “κοντοπούτανος” παίζει πιο πίσω και φιλτράρει από εκεί όλο το παιχνίδι της Αργεντινής. Και όταν του δοθεί η ευκαιρία δοκιμάζει το αριστερό με μπόλικο πάντα φάλτσο. Πάντως, ο Μέσι δεν δείχνει να έχει το τρομερό πάθος του Ρόμπεν. Είναι πιο λάιτ στο παιχνίδι του, ενώ ο Ολλανδός τρέχει και σκυλιάζει σαν να του έχουν τρυπήσει τις φλέβες με σακοράφα βελόνα και όχι της μίας χρήσεως.

Πηγή: real.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags