Κι ενώ οι Βραζιλιάνοι έψαχναν να βρουν στο γήπεδο τι έφταιξε για την πιο ταπεινωτική ήττα της εθνικής ομάδας τους στην ποδοσφαιρικής της ιστορία, η πηγή του κακού βρισκόταν στις… κερκίδες!

Ο Μικ Τζάγκερ ή αλλιώς… ο γκαντέμης του Μουντιάλ υποστήριξε τη Σελεσάο, παρακολουθώντας το παιχνίδι από τις VIP θέσεις του σταδίου Mineiraο της Μπέλο Οριζόντε.

Το παρατσούκλι του κόλλησαν οι φίλαθλοι, επειδή σε ό,τι πρόβλεψη έχει κάνει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου έχει πέσει έξω.

«Η Πορτογαλία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα παίξει στον τελικό απέναντι στην Αγγλία», είχε βροντοφωνάξει στη συναυλία που έδωσαν οι Rolling Stones στη Λισαβόνα. Αποτέλεσμα; Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό, ενώ οι Άγγλοι επέστρεψαν με τα κεφάλια σκυμμένα στην πατρίδα τους.

«Τι φανταστικό κοινό. Η Ιταλία θα κατακτήσει το Μουντιάλ! Καλή επιτυχία για το ματς της Τρίτης με την Ουρουγουάη. Πιστεύω ότι θα νικήσετε 2-1», προέβλεψε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του με τη θρυλική μπάντα του στο κατάμεστο από 70 χιλιάδες Ιταλούς Circo Massimo. Αποτέλεσμα; Οι Ατζούροι αποκλείστηκαν.

Και τώρα, ήταν η σειρά της Βραζιλίας να υποστεί τη γκαντεμιά του γερόλυκου της ροκ και να διασυρθεί με 1-7.

ΠΗΓΗ: news.gr