Facebook Pixel ΕΠΙΚΗ γκάφα ολλανδικής εφημερίδας!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-10 19:31:00

ΕΠΙΚΗ γκάφα ολλανδικής εφημερίδας!

ΕΠΙΚΗ γκάφα ολλανδικής εφημερίδας!

Με τον θριαμβευτικό τίτλο: «Γίπι-κα-γι, γαμ******, φέρτε μας τη Γερμανία να τους ξεσκίσουμε» κυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα Spits στην Ολλανδία, μόνο που δεν... υπολόγισε τα πέναλτι!!!

Η Αργεντινή απέκλεισε την Ολλανδία στη διαδικασία των πέναλτι και εξέθεσε την εφημερίδα που «έκλεισε» το φύλλο της πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση στο Σάο Πάολο!

Γενικότερα υπήρχαν τέτοιου είδους προβλήματα στην Ολλανδία, αφού ο ημιτελικός Ολλανδίας και Αργεντινής τελείωνε μετά τα μεσάνυχτα και εκείνη την ώρα τα τυπογραφεία στο Άμστερνταμ είχαν κλείσει.

Οι περισσότερες εφημερίδες (εκτός αυτών που είχαν δικά τους πιεστήρια) αποφάσισαν να μην βάλουν το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά η συγκεκριμένη free press εφημερίδα, που μοιράζεται δωρεάν σε δεκάδες σημεία του Άμστερνταμ, αποφάσισε να προεξοφλήσει πρόκριση της Ολλανδίας κι έχασε...

Οι Ολλανδοί που περνούσαν το πρωί της Πέμπτης μπροστά από τα σημεία διάθεσης της δωρεάν εφημερίδας κοντοστέκονταν ο ένας μετά τον άλλον. Κι αυτό γιατί το πρωτοσέλιδο ενημέρωνε για τη νίκη της εθνικής Ολλανδίας, με έναν Άριεν Ρόμπεν να πανηγυρίζει την (υποτιθέμενη) πρόκριση!

Η εξήγηση βρισκόταν μέσα στο έντυπο. Το πρωτοσέλιδο εκείνο είχε κλείσει ενώ το αποτέλεσμα ήταν ακόμη ανοικτό και έτσι υπήρχε και δεύτερο πρωτοσέλιδο, με τον τίτλο «Αποκλεισμός».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags