Facebook Pixel Η δικηά μας Βραζιλία!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-11 10:15:00

Η δικηά μας Βραζιλία!

Η δικηά μας Βραζιλία!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας εξηγεί γιατί η Βραζιλία δεν πέθανε και γιατί θα επιστρέψει...

Η Βραζιλία θα επιστρέψει! Πού το ξέρω; Το εύχομαι, δεν το γνωρίζω. Ούτε το προβλέπω. Το ελπίζω. Δεν θέλω να συμβιβαστώ με καμμία σκέψη ότι αυτό που γνωρίζουμε, αυτό που αγαπήσαμε σαν Βραζιλία αποτελεί παρελθόν. Κάτι που τελείωσε. Που δεν θα το ξαναδούμε.

Η Βραζιλία θα επιστρέψει! Ότι υπάρχει, δεν παθαίνει. Νόμος της ζωής. Γιατί να μην έχουμε πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Βραζιλία της έμπνευσης και του αυτοσχεδιασμού. Αφού στα χρόνια μας κι όχι εκείνα των παπούδων μας είδαμε με τα ματάκια μας τη Βραζιλία να χορεύει και να ζωγραφίζει, σίγουρα θα μας ξανατρελλάνει με την μπάλλα που μόνο αυτή μπορεί να παίζει.

Καμμία ομάδα άλλης χώρας δεν έχει κερδίσει τον κόσμο όπου γης. Μονάχα η Βραζιλία. Κι αυτό συνέβη για ένα λόγο. Επειδή γεννούνε παικταράδες. Βραζιλιάνικης στόφας. Βραζιλιάνικης σφραγίδας.

Θα μου πεις ότι οι εποχές αλλάζουν. Συμφωνώ. Το ότι αλλάζουν οι εποχές είναι ένας καταραμένος λόγος να υπονομεύει τη γέννηση ατόφιων παικταράδων βραζιλιάνικης κοπής. Εγώ ελπίζω, όμως. Ότι η Βραζιλία θα επιστρέψει.

Η ΚΟΤΣΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ειπώθηκε από τον Μαραντόνα, την καταγράφει και τη σχολιάζει ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags