Facebook Pixel Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-11 23:57:00

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Μουντιάλ φτάνει στο τέλος του. Δεν θα ασχοληθούμε με το τι έγινε γενικά.

Πιθανότατα αυτό να το κάνουμε μετά τον τελικό, αλλά θα κοιτάξουμε το ζευγάρι του τελικού προσπαθώντας να φανταστούμε τι μπορεί να γίνει, ποιος μπορεί να κερδίσει μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής. Χωρίς να μπαίνουμε σε τρομερές κεφτεδολογικές αναλύσεις συστημάτων παραθέτουμε κάποιους λόγους και ζητάμε τη δική σας άποψη.

Γιατί θα κερδίσει η Γερμανία:
Γιατί είναι πιο ομάδα. Έχει σταθερό προπονητή, μια ομάδα που παίζει αρκετό καιρό μαζί και αποτελείται κιόλας από αρκετούς συμπαίκτες. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, μπορεί να μην έχει κάποιον σούπερ σταρ, αλλά από την άλλη δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς. Θα στο βάλει ο αντιπαθής Μίλερ, ο vintage Κλόζε, o «έχω τρεις τρίχες στα μάγουλα και λέω ότι είναι μούσια» Σούρλε, ο Σβαϊνστάιγκερ, ο οποιοσδήποτε. Είναι ομάδα που δεν έχει χτυπητή αδυναμία.
Γιατί δείχνει ικανή να σκοράρει πιο εύκολα. Γιατί μπορεί να έχει ως σκόρερ τον Μίλλερ και να μην έχει πολλά φορ, αλλά και το ένα που ουσιαστικά έχει μόλις έσπασε το ρεκόρ του Ρονάλντο. Γιατί βάζει γκολ με συνδυασμούς, με σουτ, με κεφαλίες και με στημένες φάσεις. Το έκανε με τη Γαλλία, το έκανε με τη Βραζιλία. Γιατί πάντα βρίσκει τρόπο να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα. Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο sombrero.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags