Facebook Pixel Απίστευτη «γκέλα» της Fifa!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-11 23:18:00

Απίστευτη «γκέλα» της Fifa!

Απίστευτη «γκέλα» της Fifa!

Ο επικεφαλής του σκανδάλου με τα εισιτήρια... το έσκασε!

Ο -κατά τις Αρχές- βασικός ύποπτος ως επικεφαλής του δικτύου που διακινούσε παράνομα εισιτήρια του Μουντιάλ 2014 το έσκασε! Ο Ντέιβιντ Γουίλαν, διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας "Match Hospitality" κατάφερε να φύγει από το ξενοδοχείο, στο οποίο έμενε.

Μια ώρα πριν οι αρχές μεταβούν στο "Copacabana Palace HOTEL" του Ρίο ντε Τζανέιρο, προκειμένου να τον συλλάβουν ξανά, ο Βρετανός πρώην ατζέντης είχε καταφέρει να διαφεύγει. O Γουίλαν φέρεται να εγκατέλειψε από την έξοδο του προσωπικού το πολυτελές ξενοδοχείο και πλέον αναζητείται από την αστυνομία της Βραζιλίας.

"Δεν είναι σύνηθες να φεύγει κάποιος από την έξοδο του προσωπικού. Η τηλεόραση στο δωμάτιο του ήταν ανοιχτή και οι παντόφλες του ήταν εκεί, κάτι που δείχνει ότι έφυγε πολύ βιαστικά", δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας.

Θυμίζουμε ότι, την περασμένη Δευτέρα (07/007) οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα για να αφεθεί ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα. Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμη 11 άτομα. Η αστυνομία θεωρεί ότι τα κέρδη της σπείρας ανέρχονται γύρω στα 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έδρασε και στα προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags