Facebook Pixel Δήλωση-σοκ Μαραντόνα για Μέσι!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-14 11:45:00

Δήλωση-σοκ Μαραντόνα για Μέσι!

Δήλωση-σοκ Μαραντόνα για Μέσι!

Προκάλεσε, για μια ακόμα φορά, ο παλαίμαχος άσος με τις δηλώσεις του... 

Κατά του Μέσι αναφέρθηκε ο Μαραντόνα εκφράζοντας την άποψη ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν έπρεπε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα! 

"Αγαπώ τον Λίο και θα του χάριζα και τον ουρανό αλλά είναι άδικο να τον βραβεύουμε για κάτι που δεν άξιζε. Είναι ένα βραβείο προϊόν μάρκετινγκ και μου φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έπρεπε να πάρει το βραβείο ο Χάμες Ροντρίγκες", δήλωσε ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια ...περιέλαβε και τον προπονητή της Αλμπισελέστε, Αλεχάντρα Σαμπέγια.

"Θέλω να ρωτήσω για ποιο λόγο αντικαταστάθηκε ο Λαβέτσι που έπαιζε πολύ καλά, για να μπει ο Αγκουέρο που ήταν εμφανές πως βρισκόταν εκτός φόρμας. Επίσης αν βγάζεις τον Πέρες για να βάλεις στη θέση του τον Γκάγκο δείχνεις ότι έχει ξεκάθαρη πρόθεση να πας για την ισοπαλία. Ενώ αν βγάζεις τον Κλόζε και περνάς στο ματς τον Γκέτσε είναι προφανές ότι σκοπεύεις στη νίκη". 

Ο Μαραντόνα δεν ξέχασε να ...περιποιηθεί για την "αγαπημένη" του Βραζιλία. "Εμείς κατεβήκαμε στον τελικό έχοντας παίξει πέναλτι και αυτοί προέρχονταν από καρναβάλι. Και μιλάω για καρναβάλι επειδή είχαν το κουράγιο να υποστηρίξουν την ομάδα που τους έβαλε επτά γκολ. Εμείς χάσαμε τον τελικό δεχόμενοι ένα γκολ ενώ αυτοί αντίθετα δεν θα μπορέσουν να σβήσουν ποτέ τα επτά γκολ που δέχτηκαν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags