Facebook Pixel Βράζει... η Αργεντινή για Ριτσόλι
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-14 17:52:00

Βράζει... η Αργεντινή για Ριτσόλι

Βράζει... η Αργεντινή για Ριτσόλι

Ο τύπος της Αργεντινής… κάνει λόγο για κλοπή θεωρώντας τον Ιταλό ρέφερι βασικό υπαίτιο για την ήττα στην παράταση.

Η απόφαση να μην καταλογίσει πέναλτι στην φάση με την σύγκρουση του Ιγκουαΐν με τον Νόιερμε, ήταν η αιτία να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από μεριάς Αργεντίνων . Η «Ole» θεωρεί υπεύθυνο τον Ιταλό διαιτητή για την απώλεια του Μουντιάλ και κάνει λόγω για «κλοπή» όπως και το 1990!
 

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας (ίσως  όχι άδικα...) αναφέρει πως ο διαιτητής Νίκολα Ριτσόλι έκλεψε το… τρόπαιο από την ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέγια καθώς η απόφαση να μην καταλογίσει πέναλτι στην φάση με την σύγκρουση του Ιγκουαΐν με τον Νόιερ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ροή του αγώνα, ενώ τονίζει πως κάτι ανάλογο είχε γίνει στον τελικό της Ιταλίας, όπου ο Μεξικανός, Εντγκάρντο Κοντεσάλ Μέντες είχε καταλογίσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Γερμανίας.
Τέλος να τονίσουμε  ότι σοκ προκάλεσε η δήλωση πριν από τον τελικό, του πρώην τερματοφύλακα της Γερμανίας,  Χάραλντ Σουμάχερ, που είχε κάνει δολοφονική έξοδο πάνω στον Πατρίκ Μπατιστόν της Γαλλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 1982. Όπως δήλωσε ο Σουμάχερ  μπορεί το περιστατικό εκείνο να επαναληφθεί λόγω των εξόδων που κάνει ο σημερινός γκολκίπερ της Γερμανίας Μάνουελ Νόιερ.



...

Πόσο μάλλον αυτό!




Aυτό δεν το λες έξοδο...

Πηγή: enet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags