Facebook Pixel Πέντε πράγματα που θα λείψουν στις γυναίκες απ'το Μουντιάλ
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-14 23:48:00

Πέντε πράγματα που θα λείψουν στις γυναίκες απ'το Μουντιάλ

Πέντε πράγματα που θα λείψουν στις γυναίκες απ'το Μουντιάλ

Ένα ακόμα ιστορικό μουντιάλ έφτασε στο τέλος του και πριν την επίσημη τελετή παράδοσης του τηλεκοντρόλ στις γυναίκες όπως τη φαντάζονται με κωμική διάθεση οι άνδρες, σπεύδω να τους ενημερώσω εκ μέρους και άλλων κορασίδων ότι τελικά αυτό το 20ήμερο ποδοσφαιρικής φρενίτιδας ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. Γράφει η Έφη Αλικάκου.

Δείτε τί θα λείψουν στις γυναίκες σύμφωνα με την αρθρογράφο του neopolis.gr

1. Μάθαμε τι είναι το offside!

Μετά συγχωρήσεως το offside αποτελεί τον διάολο κάθε γυναίκας. Σε κάθε απόπειρα εξήγησης του όρου από μπαμπά, μπάρμπα, κολλητό, σύντροφο πολλές από μας έχουμε καταλήξει με το αποσβολωμένο βλέμμα της αγελάδας χωρίς να καταλαβαίνουμε γρι. Λες και τα εγκεφαλικά μας κύτταρα στο άκουσμα της εξήγησης έπεφταν σε λήθαργο. Τώρα όμως με το μουντιάλ, εξαιτίας κυρίως των αδιάλειπτων ματσακίων αναγκαστήκαμε να μάθουμε. ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ! Στείλτε μου inbox να σας πω αν δεν με πιστεύετε haters!

2. Το κάναμε θέμα συζήτησης.

Είτε από κοντά, είτε σε κοινές συνομιλίες, είτε με παρέα, ξημέρωσαν μέρες που μιλήσαμε για κάτι άλλο πέρα από γκομενικά, ρούχα, διακοπές και κουτσομπολιά. Όοοοχι δεν υποτιμώ το φύλο μου για να σε προλάβω φίλτατη αναγνώστρια, αλλά ακόμα και οι πιο κουλτουριάρες δεν βγάζουμε ποτέ από την ημερήσια ατζέντα τα προαναφερθέντα θέματα. Ναι ναι είμαι σεξίστρια..

3. Παίξαμε στοίχημα

Ρωτήσαμε τους άντρες της ζωής μας, τσεκάραμε την απόδοση και επισκεφτήκαμε με τα κοντά σορτσάκια τα προπατζίδικα της γειτονιάς όχι για να παίξουμε σκρατς αυτή τη φορά αλλά για να δοκιμάσουμε τη τύχη μας σε κάτι καινούργιο. By the way ωραία φάση τα προπατζίδικα, air-condition, φτηνός καφές απ’έξω, η σοφία των γερόντων μέσα. Ζωάρα!

4. Non-stop οφθαλμόλουτρο

Κάπως έτσι, τσάμπα από το καναπεδάκο μας ανοίγαμε τους δέκτες και πέφταμε πάνω στα ουρί του παραδείσου που κλώτσαγαν το μαγικό τόπι με περισσή δεξιοτεχνία. Οι κοπέλες του neopolis τιμήσαμε ιδιαιτέρως με άρθρα μας τους ωραίους του μουντιάλ και όχι αδίκως καθώς μας χάρισαν υπέροχα ενσταντανέ με την φατσούλα τους και όχι μόνο! Θα μας λείψουν και αυτοί λοιπόν..

5. Το όλο πακέτο

Σου φαίνεται γενικόλογο για αυτό ας το αναλύσω. Αναφέρομαι στις ερωτήσεις «ποιοι παίζουν σήμερα;», «τι ώρα αρχίζει ο αγώνας (ο αγώνας εννοούσαμε τσακάλια, όχι το pregame!) ;», ακόμα και το τι θα παραγγείλουμε. Για όσο κράτησε το μουντιάλ αποκτήσαμε και εμείς οι γυναίκες ένα νέο πρόγραμμα. Μέχρι και ψώνια αναβάλλαμε κάποιες για αγώνα. Οι δεσμευμένες μάλιστα κάναμε και κάτι πρωτότυπο με τη σχέση μας με αποτέλεσμα τώρα να έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα ότι θα δούμε μαζί τους και κύπελλο, και πρωτάθλημα και champions league. Εντάξει παιδιά μη το τσακίσουμε το άθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags