Facebook Pixel Σήφης ο κροκόδειλος, ο Μέσι!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-15 12:00:00

Σήφης ο κροκόδειλος, ο Μέσι!

Σήφης ο κροκόδειλος, ο Μέσι!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας εξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο γιατί ο Μέσι ήταν αξιολύπητος στον τελικό. Τι σχέση είχε το παιχνίδι του Αργεντινού με τον κροκόδειλο;

Αξιολύπητος ήταν ο παικταράς Λιονέλ Μέσι, ο πρώτος σήμερα στον κόσμο, στον τελικό του μουντιάλ. Μάζευε δυνάμεις σαν τον κροκόδειλο κάτω από τον ήλιο, για να μπορεί να επιτεθεί, να αιφνιδιάσει το θύμα του. Χωρίς να ζεστάνει προηγουμένως το κορμί του, αυτό το απαίσιο πράμα, ο κροκόδειλος δεν είναι σε θέση να δράσει επιθετικά, αποφασιστικά, κεραυνοβόλα.

Έτσι περίπου και ο Μέσι κόντρα στη Γερμανία. Όλο και κρυβόταν στο παιχνίδι για να ξοδέψει όσα καύσιμα διέθετε ακόμα στην καβάτζα του, μονάχα για να φανεί στις προσωπικές του στιγμές. Σα σολίστας, όχι σαν ηγέτης. Όχι σαν μπροστάρης. Όχι σαν τον Μέγα Αλέξανδρο που πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης. Δεν ήθελε ο Αλέκος μόνον να βλέπει τους αντιπάλους, αλλά να τον βλέπουν και οι εχθροί! Μπροστά στα μάτια τους.

Λέμε για τον Μέσι. Το ξέρασμα που έβγαζε από το στόμα του ήταν η απόδειξη ότι δεν είχε δυνάμεις. Τι να σου κάνουν τα κουράγια, όταν το όχημα δεν έχει ρόδες.

Ο ΜΕΣΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ανάμεσα σε Πελέ και Μαραντόνα, γράφει ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags