Facebook Pixel Ο Παπασταθόπουλος και η δικτατορία του Facebook
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-15 17:50:00

Ο Παπασταθόπουλος και η δικτατορία του Facebook

Ο Παπασταθόπουλος και η δικτατορία του Facebook

Στην Ελλάδα, η τελευταία τετραετία δεν προσφέρεται για οτιδήποτε συνιστά φιλικό, δίπλα ή κοντά σε γερμανικό προϊόν. Γράφει ο Δημήτρης Δραγώγιας

Δεν έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι έπεσε η κατανάλωση στα λουκάνικα Φρανκφούρτης εξ αυτού κι όχι ελέω κρίσης, αλλά φαντάζομαι ότι ακόμη κι αυτή η Κλόντια Σίφερ δε θα συγκέντρωνε πολλές ψήφους προτίμησης σε μια άτυπη κόντρα με τις μοντέλες της κλάσης της.

 

Τα πάντα είναι ζήτημα timing. Θυμηθείτε την ίδια σκηνή πριν από δέκα χρόνια. Την Ελλάδα με τα γεμάτα πορτοφόλια (ΟΚ εκείνα με τα δανεικά τέλος πάντων), που φουσκώναμε σα γύφτικα σκεπάρνια από υπερηφάνεια γιατί θα διοργανώναμε τους τέλειους Ολυμπιακούς Αγώνες και που αναγκάσαμε ολόκληρο κόσμο να παραμιλά. Και να θυμίσω τη Γερμανία εκείνης της εποχής. Μιας εποχής της άκρατης λιτότητας, που οι αυξήσεις στους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων έμεναν στο μηδέν, που η εθνική τους ομάδα αντιμετωπιζόταν με χλεύη και ειρωνεία γιατί αποκλειόταν από τη φάση των ομίλων του Euro χάνοντας από τα δεύτερα της Τσεχίας και που λίγο αργότερα ο «Κάιζερ» Μπεκενπάουερ ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας, απευθύνονταν στον προπονητή της Ελλαδάρας (και) πρωταθλήτριας Ευρώπης Οτο Ρεχάγκελ για να αναλάβει τη δική τους εθνική, τρώγοντας πόρτα!

Η συνέχεια στο Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags