Facebook Pixel Το σεξ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ έφερε αποτελέσματα!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-15 20:47:00

Το σεξ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ έφερε αποτελέσματα!

Το σεξ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ έφερε αποτελέσματα!

Σεξ και κούπα...

Από το SoccerPlus είχατε διαβάσει για την προσέγγιση που έχουν στο σεξ οι εθνικές ομάδες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ 2014. Όπως δείχνουν τα αποτελέσματά τους, αυτές που επέλεξαν την ελεύθερη ερωτική συνεύρεση κατά τη διάρκεια παραμονής τους στη Βραζιλία πήγαν καλύτερα!

Ουσιαστικά, επιβεβαίωσαν τους ερευνητές που είχαν διαπιστώσει ότι το σεξ δεν "αδυνατίζει" την αθλητική απόδοση, βάσει των στοιχείων που μάζεψε η Quartz για τις ομάδες που δεν κρύβονται σε αυτόν τον τομέα και συμμετείχαν στον Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η αρχή θα γίνει -και δικαίως- από την τροπαιούχο Γερμανία. Η οποία απαγόρευε την ερωτική συνεύρεση μόνο τη νύχτα πριν από έναν αγώνα. Δηλαδή, στο διάστημα παραμονής 32 ημερών στη Βραζιλία, οι παίκτες της "νατσιονάλ μανσάφτ" δεν μπορούσαν να κάνουν σεξ μόνο στις 7 από αυτές.

Αδιευκρίνιστο ήταν το θέμα για την Αργεντινή, που έφτασε μέχρι τον τελικό. Ενώ για την τρίτη της διοργάνωσης και πιθανότατα πιο εντυπωσιακή ομάδα, την Ολλανδία, δεν υπήρξε κανένας απολύτως περιορισμός. Μάλιστα, ο Λουίς φαν Χάαλ είχε σε όλο αυτό το διάστημα άκρως χαλαρούς τους παίκτες του.

Οι οικοδεσπότες Βραζιλιάνοι επέτρεπαν το σεξ, αρκεί αυτό να μην περιέχει... ακροβατικά. Τα οποία φαίνεται ότι μάλλον τα έκαναν πριν τον ημιτελικό αγώνα με τη Γερμανία, στον οποίον γνώρισαν την ταπεινωτική ήττα με 7-1. Ενώ και στον μικρό τελικό δεν πήγαν καλύτερα, χάνοντας με 3-0 από την Ολλανδία. Ομάδες με σαφή ελευθερία στο θέμα "ερωτική συνεύρεση".

Στις ομάδες που είχαν ελεύθερο το σεξ ήταν επίσης: Ιταλία, Ελβετία, Ουρουγουάη, Αγγλία, ΗΠΑ, Αυστραλία και Ισπανία. Εάν εξαιρέσει κανείς τους κυπελλούχους του 2010 Ισπανούς, τους Άγγλους και τους Ιταλούς, που απογοήτευσαν, όλοι οι άλλοι πήγαν αρκετά καλύτερα από όσο θα ήλπιζαν.

Οι ΗΠΑ έφτασαν στους "16" και έμειναν... μια παράταση μακριά από τα προημιτελικά. Η Ελβετία κόντεψε να αποκλείσει τη φιναλίστ Αργεντινή στο ίδιο στάδιο της διοργάνωσης. Ενώ και η Ουρουγουάη πέρασε από έναν όμιλο "φωτιά", για να αποκλειστεί από την εντυπωσιακή Κολομβία στη συνέχεια.

Άγγλοι και Ιταλοί ήταν δεδομένο πως θα ήλπιζαν τουλάχιστον σε πρόκριση από τους ομίλους, αλλά μπορούν να επικαλεστούν τη δικαιολογία ότι στο ίδιο γκρουπ είχαν επίσης ομάδες που επέτρεπαν το σεξ, όπως η Ουρουγουάη και η Κόστα Ρίκα, έστω κι αν η τελευταία είχε κάποιους περιορισμούς.

Όσο για την Αυστραλία, με Ολλανδία, Ισπανία και Χιλή στον όμιλό της, η παρουσία της στο Μουντιάλ 2014 μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντίθετα με την Ισπανία, η οποία είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Εκτός της Κόστα Ρίκα και της Βραζιλίας, στους "περίπλοκους" (που επέτρεπαν το σεξ, με μικρούς περιορισμούς στον τρόπο που θα γίνεται αυτό) συναντάμε επίσης τη Γαλλία, που αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την τροπαιούχο Γερμανία και τη Νιγηρία. Η οποία πέρασε από έναν δύσκολο όμιλο, στον οποίον δεν θεωρούταν φαβορί και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τους "τρικολόρ".

Δύο από τις ομάδες που... πάτωσαν σε αυτό το Μουντιάλ και είχαν βλέψεις για αρκετά καλύτερη πορεία ήταν η Ρωσία και η Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Έκαστες είχαν αυστηρούς περιορισμούς στις ερωτικές συνευρέσεις. Με τον Ρώσο τερματοφύλακα, Ακινφέεφ, να φαίνεται πως επηρεάστηκε περισσότερο από όλους.

Τέλος, στην ίδια λίστα συναντάμε Χιλή και Μεξικό. Δύο ομάδες που έδειξαν ωραία στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν η πρόκριση μέχρι τους "16", από όπου αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες...

Θυμίζουμε τη λίστα των ομάδων με την προσέγγιση πάνω στο σεξ:

Επιτρέπουν:

Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία, Αυστραλία, Ιταλία, Ελβετία, Ουρουγουάη, Αγγλία, ΗΠΑ

Περίπλοκο:

Γαλλία, Βραζιλία, Κόστα Ρίκα, Νιγηρία

Δεν επιτρέπουν:

Ρωσία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Χιλή, Μεξικό

Αδιευκρίνιστο:

Ιαπωνία, Αλγερία, Αργεντινή, Βέλγιο, Καμερούν, Κολομβία, Κροατία, Εκουαδόρ, Ελλάδα, Ονδούρα, Ιράν, Ακτή Ελεφαντοστού, Πορτογαλία, Γκάνα, Νότιος Κορέα

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags