Facebook Pixel Καναδάς - Γαλλία: Τρόμαξαν μέχρι και οι Αμερικανοί - ΒΙΝΤΕΟ highlights από την 30αρα του Καναδά στη Γαλλία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 19:18:00

Τρόμαξαν μέχρι και οι Αμερικανοί - ΒΙΝΤΕΟ highlights από την 30αρα του Καναδά στη Γαλλία!

Sportdog Team
Τρόμαξαν μέχρι και οι Αμερικανοί - ΒΙΝΤΕΟ highlights από την 30αρα του Καναδά στη Γαλλία!

ΔΕΙΤΕ πώς οι Καναδοί έδειξαν πως φέτος μπορούν να κυνηγήσουν μέχρι και την κούπα του Μουντομπάσκετ

Αν και αναμενόταν ως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό ανάμεσα στον Καναδά και τη Γαλλία, για τον 8ο όμιλο, εν τέλει αποδείχτηκε... μονόλογος των παικτών του Τζόρντι Φερνάντεθ. Ο Καναδάς επιβλήθηκε άνετα, με 95-65, της χάλκινης στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα Γαλλίας, στην Τζακάρτα και μπορεί ήδη από τώρα να αισιοδοξεί για την «πρωτιά» του ομίλου. 

Ο γκαρντ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ οδήγησε τους Καναδούς σε μία μεγάλη νίκη, σημειώνοντας double double (27π., 13ρ. και 6ασ.), αλλά ήταν κυρίως η άμυνα των Καναδών στην 3η περίοδο, όταν οι «μπλε» σημείωσαν μόλις 8 πόντους (25-8 το επιμέρους σκορ). Ο φόργουορντ της Γιούτα Κέλι Ολινίκ πρόσθεσε 18 πόντους για τον Καναδά, ο σούτινγκ γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς Νικέιλ Αλεξάντερ-Ουόκερ είχε 12 πόντους με 4/8 τρίποντα, ενώ ο σμολ φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς Ντίλον Μπρουκς είχε συνεισφορά 12 πόντους. 

Όταν ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ρούντι Γκομπέρ, μένει στους 8 πόντους σε 27:13... και ο σμολ φόργουορντ των Κλίπερς στο απόλυτο μηδέν από πλευράς «τρικολόρ»... τότε οι Γάλλοι δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι περισσότερο. Δεν έφτανε ο σούτινγκ γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς Εβάν Φουρνιέ και οι 21 πόντοι του... ειδικά όταν τα «έσπασε» έξω από τα 6.75 με 3/13 τρίποντα. Από 12 πόντους είχαν οι Νάντο ντε Κολό και Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού από την ομάδα του Βενσάν Κολέ. 

Δειτε ΠΑΡΑΠΑΝΩ το ΒΙΝΤΕΟ με τα Highlights!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags