Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Νέα αποχώρηση-βόμβα στην Εθνική - Ο λόγος που έλειπε ο Αντετοκούνμπο - Τι θα γίνει με Καλάθη, Σλούκα
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-02 12:30:00

Νέα αποχώρηση-βόμβα στην Εθνική - Ο λόγος που έλειπε ο Αντετοκούνμπο - Τι θα γίνει με Καλάθη, Σλούκα

του Νίκου Στεργίου

Οι μεγάλες αλλαγές και οι πιέσεις στον Γιάννη να μιλήσει! Η Ελλάδα αποκλείστηκε από το Μουντομπάσκετ και ήδη ξεκίνησαν οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα. Ποιος φεύγει, τι θα γίνει με όσους δεν βρέθηκαν φέτος στην αποστολή και η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Χωρίς να κάνει κάποια υπέρβαση, αλλά και χωρίς να βάλει την… ταμπέλα της αποτυχημένης, η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει από το Μουντομπάσκετ και πλέον όσοι εμπλέκονται στο πρότζεκτ, καλούνται να πάρουν δύσκολες και σημαντικές αποφάσεις.

Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι προφανώς δεν θα υπάρξει κάποια  εξέλιξη, ωστόσο εδώ και μέρες έχουν γίνει συζητήσεις και συναντήσεις, ενώ εδώ και λίγες ώρες έχει μπει σε εφαρμογή και το σχέδιο για την επόμενη ημέρα. Σε αυτό λοιπόν το πλάνο, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας κόουτς δεν κατάφερε να πάει την ομάδα… ένα βήμα παρακάτω, ενώ και η πίεση από τη Φενέρ έχει αυξηθεί, αφού όπως σας μεταφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, οι Τούρκοι δεν είναι θετικοί να λείπει για τόσο μεγάλα διαστήματα.

Ο Ιτούδης λοιπόν συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει στον πάγκο και όλα δείχνουν ότι η Εθνική θα κατέβει στο ΠροΟλυμπιακό Τουρνουά τον επόμενο Ιούνιο με άλλον κόουτς, πιθανότατα εξίσου έμπειρο, ο οποίος θα πέσει αμέσως στα βαθιά, καθώς θα πρέπει να οδηγήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και για την ώρα, δεν θα ξέρει και ποιο ρόστερ θα έχει στα χέρια του.

Ο Γιάννης Αντεοτοκούνμπο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στο προΟλυμπιακό ούτε κι γνωρίζει εάν μπορεί, καθώς δεν αποκλείεται σε εκείνη τη χρονική περίοδο, να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Μπακς για τους τελικούς του NΒΑ.

Ο Σούπερ σταρ της Εθνικής πάντως έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι στους Ολυμπιακούς, εφόσον είναι υγιής, ενώ αρκετοί πλέον τον… πιέζουν να μιλήσει ανοιχτά για όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι. Γιατί εκτός από τον τραυματισμό του, υπάρχει πληροφορίες πως τον ενόχλησαν κι άλλα πρόσωπα και καταστάσεις στον «οργανισμό Εθνική» και για αυτό το λόγο αποφάσισε να απέχει συνολικά από τις εκδηλώσεις.

Όσον αφορά τις άλλες δύο ηχηρές απουσίες, των Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη, κανείς τους δεν έχει δηλώσει ότι αποσύρθηκε οριστικά από την Εθνική. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι πως εφόσον υπάρξει αλλαγή προπονητή, αμφότεροι θα τεθούν στην διάθεση του επόμενο κόουτς, εφόσον βέβαια αυτός κρίνει ότι τους χρειάζεται.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδικαιολόγητη η Εθνική - Ανακοίνωση Ιτούδη μετά το Μαυροβούνιο - Αγωνία για Αντετοκούνμπο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags