Facebook Pixel Σβέτισλαβ Πέσιτς: "Βόμβα" από Πέσιτς για Μιλουτίνοφ - "Δεν ξέραμε αν μπορεί να παίξει στον τελικό γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-10 22:49:00

"Βόμβα" από Πέσιτς για Μιλουτίνοφ - "Δεν ξέραμε αν μπορεί να παίξει στον τελικό γιατί..."

Sportdog Team
"Βόμβα" από Πέσιτς για Μιλουτίνοφ - "Δεν ξέραμε αν μπορεί να παίξει στον τελικό γιατί..."

Ο Σέρβος σέντερ δεν ήταν το ίδιο επιδραστικός στον τελικό κόντρα στην Γερμανία όσο στο υπόλοιπο Μουντομπάσκετ με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό των Πλάβι να ρίχνει... βόμβα στις δηλώσεις του.

Σβέτισλαβ Πέσιτς: Οι Σέρβοι δεν κατάφεραν να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Μουντομπάσκετ, γνωρίζοντας την ήττα από τη Γερμανία στον τελικό, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μην θυμίζει σε τίποτα τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων, έχοντας μόλις δύο πόντους, αλλά τον Ομοσπονδιακό τεχνικό των Πλάβι να αποκαλύπτει στις δηλώσεις του ότι έπαιξε τραυματίας.

«Δεν γνωρίζαμε αν ο Μιλουτίνοφ θα έπαιζε στον τελικό. Δεν ξέραμε αν θα ήταν μαζί μας ως το τελευταίο λεπτό. Είχε μυϊκό πρόβλημα από τον αγώνα με τον Καναδά. Είχαμε μόλις 48 ώρες για να βρούμε λύση στο πρόβλημα. Ήταν πολύ δύσκολο. Στις αρχές του αγώνα χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, τον Όγκνιεν Ντόμπριτς. Ο Μπογκνάνοβιτς ένιωσε άσχημα πριν από τον τελικό. Δεν είδα ξανά τόσα μαζεμένα προβλήματα μέσα σε τόσο μικρό διάστημα. Συγχαρητήρια στη Γερμανία για άλλη μια φορά. Έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ και άξιζαν το μετάλλιο. Είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες μου», είπε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην ΑΕΚ, διώχνει νέα μεταγραφή ο Αλμέιδα - "Καψούρα" Μελισσανίδη λόγω... Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags