Θέμα με τίτλο "Ιβάν, φταις!", έχει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα "Sportday", επιρρίπτοντας σημαντικές ευθύνες στον Γιοβάνοβιτς για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από το Μουντιάλ του 2026.
"Η κλάψα για τον αποκλεισμό της Εθνικής απ' το Μουντιάλ κι οι υποσχέσεις για το μέλλον δεν απαλλάσσουν τον Γιοβάνοβιτς απ' τις τεράστιες ευθύνες του", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Διαβάστε επίσης...
"Εξοργιστική η μη χρησιμοποίηση του Μουζακίτη"
Και συμπληρώνει για τις επιλογές του Σέρβου τεχνικού, κάνοντας ειδική αναφορά στον Χρήστο Μουζακίτη: "Ακόμη και σ' ένα ματς δοκιμών, όπως το τελευταίο κόντρα στην αδύναμη Λευκορωσία, οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού υπήρξαν ακατανότητες. Εξοργιστική η μη χρησιμοποίηση του Μουζακίτη, σε μια εποχή που ο νεαρός διεθνής βρίσκεται στα υπ' όψιν μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Έξω από κάθε λογική η ύστατη κίνηση του Σέρβου με τον Κουρμπέλη στη θέση του Μάνταλου κι ενώ η Ελλάδα κυνηγούσε, υποτίθεται, τη νίκη".
Δείτε παρακάτω το πρωτοσέλιδο της Sportday για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο