Η Αργεντινή επιβλήθηκε 3-1 της Ιορδανίας, έκανε το 3/3 στον 10ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και «πέταξε» για τη φάση των «32». 

Οι «αλμπισέλεστε» επικράτησαν με τέρματα των Λο Σέλσο (19′), Λαουτάρο Μαρτίνες (31′, πεν. ) και Μέσι (80′), ενώ για τους ηττημένους σκόραρε μόνο ο Αλ Ταμάρι (55′).

Την ίδια ώρα ο Μέσι έγραψε ιστορία για μία ακόμη φορά, μπαίνοντας αλλαγή στο 60' και στο 80' με ένα πανέξυπνο γκολ-φάουλ έγινε ο πρώτος παίκτης ever που σκοράρει σε επτά διαδοχικά ματς σε Μουντιάλ. Ο ηγέτης της Αργεντινής έφτασε τα 19 γκολ σε Παγκόσμια Κύπελλα, με τα έξι να είναι στη φετινή διοργάνωση, όπου σκόραρε και στα τρία ματς των ομίλων. 

Στους "32" η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, το Πράσινο Ακρωτήρι που προκρίθηκε με 3/3 ισοπαλίες! Οι Αργεντινοί ήταν οι μοναδικοί μαζί με την Γαλλία και το Μεξικό που έκαναν το απόλυτο στους 12 ομίλους.

Ιορδανία (Σαλάμι): Αμπουλαίλα, Νασίμπ, Αλ Αράμπ, Αμπού Νταχάμπ, Χαντάντ, Αλ Ρασντάν (76′ Τζαμούς), Αλ Ραγουαμπντέ, Αμπού Ταχά, Φακουρί (46΄Αλ Αμαρντί), Ολβάν, Αζαϊζέχ (46′ Αλ Ταμάρι)

Αργεντινή (Σκαλόνι): Μαρτίνεζ, Οταμέντι, Σενέσι, Ταλιαφίκο, Εζεκιέλ Παλάσιος, Παρέδες, Λο Σέλσο (60′ Αλμάντα), Σιμεόνε (71′ Μπάρκο), Νίκο Παζ (61′ Μακ Άλιστερ), Άλβαρες, Λαουτάρο (60′ Μέσι)