Μουντιάλ: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό της Αγγλίας με την Αργεντινή, το βράδυ της Τετάρτης (15/7) με τα πράγματα να είναι... εκρηκτικά πολλές ώρες πριν την πρώτη σέντρα.
Ο λόγος έχει να κάνει με την απόφαση της FIFA να ορίσει τον Αμερικανό, γεννημένο στο Μαρόκο, Ίσμαελ Ελφάθ για διαιτητή της σπουδαίας αναμέτρησης κάτι που έχει βάλει... φωτιά στο Νησί.
“Ο Λιονέλ Μέσι θα έχει τον αγαπημένο του διαιτητή στον ημιτελικό του Μουντιάλ παρά τις θεωρίες συνωμοσίας περί κανονισμένου τουρνουά”, έγραψε η “Daily Mail”, με την “Sun” από την πλευρά της να στέκεται στο γεγονός πως ο Έλφαθ ήταν τέταρτος διαιτητής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, στο Γαλλία - Αργεντινή, και εκτιμά ότι η επιλογή του από την FIFA “επισκιάζει τη μεγαλύτερη στιγμή του Μέσι”.
Παράλληλα και η Daily Mirror θεωρεί ότι η FIFA έκανε το χατίρι των Αργεντινών όχι μόνο με τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή αλλά ακόμη και με το γεγονός πως η Αργεντινή θα φορέσει την γούρικη για εκείνη μπλε εμφάνιση κάθε φορά που συναντάει την Αγγλία.
LA PRESSE ANGLAISE EN REMET UNE COUCHE SUR LES THÉORIES DU COMPLOT VISANT L’ARGENTINE !!!
Daily Mail : « LIONEL MESSI OBTIENT SON ARBITRE PRÉFÉRÉ POUR LA DEMI-FINALE DE LA COUPE DU MONDE malgré les théories du complot selon lesquelles le tournoi serait… pic.twitter.com/x33eMcnz19 — Actu Foot (@ActuFoot_) July 14, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο