Λιονέλ Μέσι: Με μια επική ανατροπή στο φινάλε και τον Pulga και πάλι πρωταγωνιστή η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αφιέρωσε τη νίκη στο Ντιέγκο ο Μέσι - "Δεν ήθελα να συγκρίνομαι μαζί του"
AP

Μετά το τέλος της αναμέτρησης όντας φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε με υπέροχα λόγια στον Ντιέγκο Μαραντόνα, που δεν βρίσκεται στη ζωή αλλά όπως δήλωσε ο 39χρονος απολαμβάνει την επιτυχία της Αργεντινής από εκεί ψηλά.

«Είμαι σίγουρος ότι ο Ντιέγκο το απολαμβάνει τόσο πολύ από εκεί ψηλά. Για εκείνον, αυτή ήταν πάντα μια πολύ ξεχωριστή μέρα και το να μπορώ να του δώσω αυτή τη χαρά είναι ένα δώρο για εκείνον. Ελπίζω να το γιορτάζει όπως θέλει από εκεί πάνω και να το απολαμβάνει.

Είμαστε τυχεροί που ζήσαμε στην εποχή του Ντιέγκο. Ποτέ δεν ήθελα να συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί του και ξέρω ότι με αγαπούσε. Επιλέγω να κρατήσω όλες τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε. Ξέρω ότι είναι ευτυχισμένος και απολαμβάνει όλα αυτά
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ  Μέσι.