Μουντιάλ: Πρόβλημα πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μιας και η προπόνηση των Ισπανών που ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00, τοπική, ακυρώθηκε εξαιτίας των ισχυόντων πρωτοκόλλων ασφαλείας στις ΗΠΑ τα οποία προβλέπουν την αναστολή κάθε υπαίθριας δραστηριότητας όταν υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης κεραυνών.
Η αποστολή της Ρόχα παρέμεινε για αρκετή ώρα σε αναμονή, ελπίζοντας ότι οι καιρικές συνθήκες θα βελτιώνονταν ώστε η ομάδα να βγει στον αγωνιστικό χώρο, όμως μετά από 45 λεπτά και έχοντας υπόψιν τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αποφασίστηκε η οριστική ακύρωση της προπόνησης.
Μάλιστα τα απρόοπτα δεν σταματούν εκεί μιας και παρόμοια τύχη αναμένεται να έχει και η προπόνηση της Αργεντινής που απειλείται και αυτή από τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Νιού Τζέρσεϊ.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Ισπανίας:
“Η προπόνηση της Εθνικής Ισπανίας στις εγκαταστάσεις του Melanie Lane Training Ground στο Νιου Τζέρσεϊ ανεστάλη, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Ασφαλείας για Καταιγίδες που ισχύει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ποδοσφαιριστές πραγματοποιούν πρόγραμμα ενεργοποίησης στις κλειστές εγκαταστάσεις”.
El entrenamiento de ARGENTINA queda en el aire por culpa de la tormenta eléctrica que está cayendo en Nueva Jersey
La sesión estaba prevista para las 17:30 (hora peninsular española) y su nuevo horario dependerá del último rayo sobre la zona
@alvarobenitolb pic.twitter.com/k4HaqYjuDr — Carrusel Deportivo (@carrusel) July 18, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο