Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φλέρταρε» με την γκέλα στο Λονδίνο, όμως κατάφερε να πετύχει μια από τις περίφημες ανατροπές της κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.
Η ομάδα του Μιλιβόγεβιτς «σόκαρε» τη Γιουνάιτεντ προηγούμενη με 2-0 χάρη σε τυχερό γκολ του Τάουνσεντ μετά από κόντρα στο 11’ και αμέλεια της άμυνας, που επέτρεψε στον Βαν Άανχολτ να σκοράρει στο 48’.
Η εξέλιξη αυτή «ξύπνησε» τη Γιουνάιτεντ, η οποία ξαναμπήκε στο ματς μειώνοντας στο 55’ με κεφαλιά του Σμόλινγκ, με τον Λουκάκου να κάνει το 2-2 με… περιπετειώδη τρόπο στο 76’.
Στο 77’ ο Ντε Χέα έκανε φανταστική επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Μπεντέκε και στο 91’ «μίλησε» η κλάση του Νεμάνια Μάτις, που έδωσε στη Γιουνάιτεντ τη νίκη με «βολίδα» από μακρινή απόσταση!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο