Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Αυτή είναι η αιτία της εκπληκτικής κατάστασης του Τσιμίκα - Έδωσε απαντήσεις για όλα ο ποδοσφαιριστής (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-04 17:12:00

Αυτή είναι η αιτία της εκπληκτικής κατάστασης του Τσιμίκα - Έδωσε απαντήσεις για όλα ο ποδοσφαιριστής

Sportdog Team
Αυτή είναι η αιτία της εκπληκτικής κατάστασης του Τσιμίκα - Έδωσε απαντήσεις για όλα ο ποδοσφαιριστής

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ έδωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέροντας τους λόγους της αλλαγής της κατάστασής του την φετινή σεζόν, τονίζοντας παράλληλα ότι πλέον νιώθει σημαντικός.

Κώστας Τσιμίκας: Ακόμα μια φορά ο Έλληνας αμυντικός της Λίβερπουλ αποθεώνεται από τον κόσμο της ομάδας, μετά την εμφάνισή του και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ μάλιστα φτάνουν στο σημείο να ζητάνε από τον Κλοπ την χρησιμοποίησή του σε περισσότερα παιχνίδια αντί του Ρόμπερτσόν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κόκκινων τονίζοντας πως "Είμαστε χαρούμενοι, όλοι έδωσαν τα πάντα. Ήταν μια απίστευτη βραδιά για όλους και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς μας, οι οποίοι για μια ακόμη βραδιά ήταν καταπληκτικοί. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για εμάς. Τελείωσε τώρα, εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση".

"Αλλά είμαστε η Λίβερπουλ και παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και ακριβώς αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα ματς. Θα παίξουμε και θέλουμε να κερδίσουμε. Γι' αυτό δουλέψαμε. Δείξαμε σε κάθε παιχνίδι ότι θέλουμε να κερδίζουμε. Το κάναμε και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία, μόνο για να κερδίσουμε. Θα συνεχίσουμε με αυτό.

Ναι, φυσικά τώρα νιώθω πιο σημαντικός. Πέρυσι ήμουν πολύ άτυχος, είχα κορονοϊό και δύο τραυματισμούς, αλλά φέτος ξεκίνησα τη σεζόν με την ομάδα, έκανα όλη την προετοιμασία. Πέρυσι δεν το έκανα. Τώρα περιμένω τα επόμενα παιχνίδια και θα προετοιμαστώ για να είμαι έτοιμος", είπε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags