Facebook Pixel BBC: Δεν είναι τρολ! Το BBC πέρασε προσβλητικό τίτλο για την Γιουνάιτεντ στο δελτίο του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 06:35:00

Δεν είναι τρολ! Το BBC πέρασε προσβλητικό τίτλο για την Γιουνάιτεντ στο δελτίο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν είναι τρολ! Το BBC πέρασε προσβλητικό τίτλο για την Γιουνάιτεντ στο δελτίο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του γνωστού βρετανικού σταθμού που πέρασε κατά λάθος υβριστικό τίτλο κατά των Κόκκινων Διαβόλων.

BBC: Φοβερό σκηνικό στην Αγγλία όταν κατά τη διάρκεια των αθλητικών ειδήσεων του πασίγνωστου σταθμού πέρασε στο κάτω μέρος η φράση  «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια», κάτι που ανάγκασε την παρουσιάστρια να διακόψει την κανονική ροή για να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον σταθμό  η «γκάφα» προήλθε από έναν πρακτικάριο που μάθαινε να χειρίζεται το πληκτρολόγιο για τα «σούπερ» που κινούνται στο κάτω μέρος της οθόνης που πάνω στην... δοκιμή πέρασε καταλάθος την επίμαχη φράση.

«Καθώς ήμασταν στην ενότητα των αθλητικών λίγο νωρίτερα, ενδέχεται να παρατηρήσατε κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο στις λεζάντες των ειδήσεων που περνάνε στο κάτω μέρος της οθόνης σας, σχετικά με ένα σχόλιο κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελπίζω οι φίλοι της ομάδας να μην προσβλήθηκαν από αυτό. Να σας εξηγήσω τι συνέβη. Κάποιος ασκούμενος προσπαθούσε να μάθει να χειρίζεται το πληκτρολόγιο για τις λεζάντες και να προσθέτει κείμενο σε αυτές. Γι' αυτό και έγραφαν τυχαία πράγματα όχι με σοβαρό τρόπο, με αποτέλεσμα να περάσει το σχόλιο για τη Γιουνάιτεντ. Συνεπώς, απολογούμαστε αν το είδατε και νιώσατε προσβεβλημένοι κι αν είστε φίλοι της Γιουνάιτεντ ξεκαθαρίζουμε πως ήταν λάθος και πως δεν επρόκειτο ποτέ να εμφανιστεί κάτι τέτοιο», είπε η παρουσιάστρια του BBC.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags