Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτο σκηνικό με το VAR - Τα έκαναν... μαντάρα βάζοντας λάθος γραμμές και ζητάνε συγγνώμη
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 19:48:00

Απίστευτο σκηνικό με το VAR - Τα έκαναν... μαντάρα βάζοντας λάθος γραμμές και ζητάνε συγγνώμη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό με το VAR - Τα έκαναν... μαντάρα βάζοντας λάθος γραμμές και ζητάνε συγγνώμη (ΦΩΤΟ)

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο με τους ανθρώπους του VAR να κάνουν λάθος, να εκνευρίζουν τους πάντες και στη συνέχεια να ζητούν... συγγνώμη από τις ομάδες.

Premier League: Τρομερά πράγματα στο αγγλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα το Σάββατο (11/2) όταν στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπρέντφοντ, αλλά και σε αυτόν της Κρίσταλ Πάλας με τη Μπράιτον, όπου έγιναν λάθη με το VAR με αποτέλεσμα η ένωση διαιτητών να βγάζει ανακοίνωση όπου παραδέχθηκε τα προβλήματα τονίζοντας ότι πρόκειται για ανθρώπινα λάθη.

Μάλιστα η Daily Mail για το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ  αναφέρει πως ο VAR, Λι Μέισον, δεν παρατήρησε το ότι ο Νόργκαρντ, ο παίκτης που έδωσε την ασίστ για την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, μπήκε στη φάση από θέση οφσάιντ, ενώ στο άλλο παιχνίδια της Premier League ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον, οι Γλάροι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά το γκολ του Εστουπινιάν ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR, όμως  διαπιστώθηκε πως οι γραμμές δεν τραβήχτηκαν με σημείο αναφοράς τον τελευταίο παίκτη αλλά τον αμυνόμενο που βρίσκεται λίγο μπροστά του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags