Facebook Pixel Premier League: Τελικά δεν έφταιγε ο Κόντε! Νέα γκέλα της Τότεναμ κόντρα στην Έβερτον στο 90’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 00:09:00

Τελικά δεν έφταιγε ο Κόντε! Νέα γκέλα της Τότεναμ κόντρα στην Έβερτον στο 90’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Μπορεί τα Σπιρούνια να προηγήθηκαν κόντρα στα Ζαχαρωτά εκτός έδρας με τέρμα του Χάρι Κέιν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 68', όμως ο Κιν στο 90' έδωσε το... φιλί της ζωής στους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και παράλληλα χάρισε έναν "χρυσό" βαθμό στην ομάδα από το Λίβερπουλ στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην Premier League, με τις δύο αντιπάλους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Ντουκουρέ (58') και Λούκας Μόουρα (88').

Premier League: Η Έβερτον έκανε κατάθεση... ψυχής απέναντι στην Τότεναμ στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική της Premier League, καθώς έμεινε «όρθια» ακόμη κι όταν βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο και «λυτρώθηκε» στο 90' από ένα καταπληκτικό γκολ του Μάικλ Κιν στο 90', ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι «εφοπλιστές» ήταν καλύτεροι σ' όλο το παιχνίδι, δείχνοντας «αναγεννημένοι» με τον Σον Ντάις στον πάγκο τους, όμως μία ανόητη αποβολή του Ντουκουρέ στο 58' άλλαξε όλη την εικόνα.

Δέκα λεπτά αργότερα το ματς «στράβωσε» ακόμη περισσότερο για τους γηπεδούχους, όταν ο Κιν έκανε πέναλτι πάνω στον Πέρισιτς το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κέιν (68'), όμως και πάλι η Έβερτον δεν τα παράτησε.

Η έτερη ανόητη αποβολή του Μόουρα στο 88' για πολύ άτσαλο μαρκάρισμα επανέφερε την αριθητική ισορροπία στο παιχνίδι και στο 90' ο Κιν «εξιλεώθηκε» για το λάθος του στη φάση του πέναλτι, με ένα απίθανο σουτ απ' τα 30 μέτρα που «σφράγισε» το τελικό 1-1, απέναντι σε μία Τότεναμ που αν κι άλλαξε προπονητή (ντεμπούτο του Κρίστιαν Στελίνι στον πάγκο της) εξακολουθεί να χάνει βαθμούς κινδυνεύοντας να μείνει εκτός τετράδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags