Facebook Pixel Άμπελ Φερέιρα: Σκάει... βόμβα με Άμπελ Φερέιρα - Αυτή η τοπ ευρωπαϊκή ομάδα τον έχει στην λίστα της
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-14 17:48:00

Σκάει... βόμβα με Άμπελ Φερέιρα - Αυτή η τοπ ευρωπαϊκή ομάδα τον έχει στην λίστα της

Sportdog Team
Σκάει... βόμβα με Άμπελ Φερέιρα - Αυτή η τοπ ευρωπαϊκή ομάδα τον έχει στην λίστα της

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει βγάλει... μάτια στην Βραζιλία με την Παλμέιρας, έχοντας κατακτήσει δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τοπ σύλλογο της Ευρώπης να τον έχει στην λίστα της ώστε να αναλάβει. 

Τσέλσι: Πολλά είναι τα προβλήματα στους Μπλε του Λονδίνου, καθώς μετά από δύο αλλαγές προπονητών, ο Φρανκ Λάμπαρτ είναι αυτός που βρίσκεται στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως όπως αναφέρει η AS οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τον αντικαταστάτη του ενόψει καλοκαιριού και μπορεί τα φαβορί να είναι οι Λουίς Ενρίκε και Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όμως ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

«Η Τσέλσι εκτιμά πολύ αυτό που έχει πετύχει ο Πορτογάλος στην άλλη πλευρα του Ατλαντικού με την Παλμέιρας και είναι γνωστός για την πολύ καλή διαχειρίση ειδικά με τους νεαρούς παίκτες, αλλά και στο ψυχολογικό ντοπάρισμα. Στα αποδυτήρια της Τσέλσι που χαρακτηρίζονται φέτος από έλλειψη πίστης και αυτοεκτίμησης, ένα άτομο με τον χαρακτήρα του Φερέιρα θα μπορούσε να επαναφέρει την ομάδα του Λονδίνου στον χάρτη.

Ο Πορτογάλος προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Παλμέιρας, ο οποίος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παουλίστα το περασμένο Σαββατοκύριακο σημείωσε τη σφραγίδα του ως ο πιο επιτυχημένος ξένος προπονητής στην ιστορία της Βραζιλίας. Με δύο Λιμπερταδόρες (2020 και 2021) στο ενεργητικό του μαζί με άλλους πέντε τίτλους στο σακίδιό του, φτάνοντας συνολικά τους οκτώ ως προπονητής της «βερντάο». Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην τελική λίστα της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της «σελεσάο». Ο Άμπελ Φερέιρα υπόσχεται να δώσει κάτι για να μιλήσουμε», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον πάγκο της Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 εκατομμύρια ο Μαρινάκης για Χάμες, Μαρσέλο, Βρσάλικο - Τα... έσπασε με Μίτσελ, γκρίνια για Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags