Facebook Pixel Premier League: Υπέκυψε στη ματσάρα με Λίβερπουλ η Νότιγχαμ, τεράστια "ανάσα" για Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-22 18:59:00

Υπέκυψε στη ματσάρα με Λίβερπουλ η Νότιγχαμ, τεράστια "ανάσα" για Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Τρομερό ματς στο "Άνφιλντ", με τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη να βάζει δύσκολα στη Λίβερπουλ, αλλά να ηττάται με 3-2 και να "βυθίζεται" στην προτελευταία θέση της Premier. Μεγάλη νίκη-ανάσα με ανατροπή (2-1) για τη Λέστερ επί της Γουλβς, στο "Χ" τα Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον (0-0) και Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα (1-1)

Η Λίβερπουλ έμεινε ζωντανή στη... σφαγή του β΄ ημιχρόνου στο «Ανφιλντ», καταφέρνοντας να νικήσει με τα χίλια ζόρια τη Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2) και να διατηρηθεί στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου (με αρκετές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ) έδωσε τη θέση του σε μία... καταιγίδα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Ντιόγκο Ζότα έδωσε δύο φορές προβάδισμα στους «κόκκινους», στο 47΄ και στο 55΄, αλλά η Φόρεστ εκμεταλλεύθηκε τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και απάντησε με τους Γουίλιαμς (51΄) και Γκιμπς-Γουάιτ (67΄).

Ο Σαλάχ στο 70΄ έδωσε τελικά τη λύση για τη Λίβερπουλ, που χρειάστηκε όμως και τη βοήθεια της τύχης για να κρατήσει το «τρίποντο», καθώς το σουτ του Τζόνσον στο 79΄ σταμάτησε στο δοκάρι του Αλισον.

Πολύτιμη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Λέστερ, η οποία επικράτησε 2-1 της Γουλβς με ανατροπή και σκόρερ τους Ιχεανάτσο (πέναλτι) και Καστάνιε. Χάρη στο αποτέλεσμα αυτό, οι «αλεπούδες» βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω και σε ισοβαθμία με την Εβερτον, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Η Μπρέντφορντ, τέλος, «έσπασε»... εν μέρει το σερί της Αστον Βίλα, καθώς το τελικό 1-1 του "Community Stadium" διατήρησε μεν τους «χωριάτες» αήττητους για ένατο διαδοχικό παιχνίδι (δεν έχουν χάσει από τις 18/2), αλλά συνιστά την πρώτη βαθμολογική τους απώλεια μετά από πέντε διαδοχικές νίκες. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags