Facebook Pixel Τσέλσι: Κόλπο... γκρόσο από Τσέλσι - "Σκάει" 80 εκατομμύρια για τοπ επιθετικό
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-23 04:00:00

Κόλπο... γκρόσο από Τσέλσι - "Σκάει" 80 εκατομμύρια για τοπ επιθετικό!

Sportdog Team
Κόλπο... γκρόσο από Τσέλσι - "Σκάει" 80 εκατομμύρια για τοπ επιθετικό!

Οι Μπλε "τρέχουν" μια καταστροφική χρονιά σε Αγγλία και Ευρώπη, όμως όλα δείχνουν ότι θέλουν να κάνουν τη ρελάνς το προσεχές καλοκαίρι και είναι έτοιμοι να δώσουν τεράστιο ποσό ώστε να ενισχύσουν την επίθεσή τους.

Ντούσαν Βλάχοβιτς: Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων ενόψει νέας σεζόν φαίνεται να μένει οριστικά η Τσέλσι που ήδη έχει ξεκινήσει επιχείρηση ανασύνταξης ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να είναι έτοιμος να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας και τον Τοντ Μπόελι να φαίνεται έτοιμος να ξοδέψει αρκετά χρήματα ώστε να φτιάξει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ESPN οι Μπλε ενδιαφέρονται για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι έτοιμοι να δώσουν 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Γιουβέντους, με τον Σέρβο από τον Γενάρη του 2022 να μετράει με τους Μπιανκονέρι 23 γκολ σε 62 παιχνίδια, ενώ ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" για Πινέδα ο Μελισσανίδης - "Σφήνα" από άλλη ελληνική ομάδα - Ανακοινώνει και δεύτερο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags