Facebook Pixel Premier League: Απίστευτη εξέλιξη! Πασίγνωστος ράπερ θέλει να αγοράσει τοπ ομάδα της Premier League
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 11:14:00

Απίστευτη εξέλιξη! Πασίγνωστος ράπερ θέλει να αγοράσει τοπ ομάδα της Premier League

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη! Πασίγνωστος ράπερ θέλει να αγοράσει τοπ ομάδα της Premier League

Εξέλιξη που ελάχιστοι περίμεναν μιας και ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν ότι πολύ γνωστός τραγουδιστής της ραπ είναι έτοιμος να κάνει πρόταση για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών τοπ συλλόγου της χώρας.

Τότεναμ: Στον... αέρα είναι το διοικητικό μέλλον της ομάδας του Λονδίνου μιας και ο ιδιοκτήτης της 4, Τζο Λιούις, πριν μερικές ημέρες παραδόθηκε στις Αρχές των ΗΠΑ, κατηγορούμενος για συναλλαγές διακίνηση εμπιστευτικών πληροφοριών και αρκετοί δισεκατομμυριούχοι έχουν μπει στο... παιχνίδι αγοράς της.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η Sunday Express ο 53χρονος ράπερ Jay-Z, είναι ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν την Τότεναμ, με τον 53χρονο να έχει περιουσία που ανέρχεται στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι συνιδιοκτήτης των Brooklyn Nets του NBA, με τον ίδιο το 2010 να έχει προσπαθήσει, χωρίς επιτυχία να πάρει την Άρσεναλ, λόγω του θαυμασμού του προς τον Τιερί Ανρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγουν 2+1 από τον ΠΑΟ - Αυτόν γουστάρουν Αταμάν-Γιαννακόπουλος, αλλά... - Ψηλά σχήματα για να χωρέσει! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags