Facebook Pixel Μπράιτον - Γουέστ Χαμ: "Τέζαρε" την Μπράιτον και ανέβηκε πρώτη η Γουέστ Χαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-26 22:10:00

"Τέζαρε" την Μπράιτον και ανέβηκε πρώτη η Γουέστ Χαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Τρεις σύλλογοι του Λονδίνου φιγουράρουν στην πρώτη θέση της κατάταξης στην Premier League έπειτα από τα ματς του Σαββάτου (26/8) για την 3η αγωνιστική.

Η Γουέστ Χαμ πέρασε εύκολα από το «Αμέρικαν Εξπρές Κομιούνιτι Στάντιουμ» κερδίζοντας με 3-1 την Μπράιτον κι ανέβηκε στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, παρέα με τις Αρσεναλ και Τότεναμ.  

Τα «σφυριά» μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στο ματς. Ο Λούκας Πακετά αστόχησε προ κενής εστίας μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά στο 19’ ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπαρτ Φερμπρίγκεν για το 0-1. Πριν βγει το ημίχρονο, ο Ντέιβιντ Μόγιες προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Τόμας Σούτσεκ να αποχωρεί τραυματίας. 

Ουδόλως επηρέασε αυτό τους φιλοξενούμενους. Ο Τζάροντ Μπάουεν ανέλαβε δράση, αρχικά κάνοντας το 0-2 με δυνατό σουτ κι εν συνεχεία ετοιμάζοντας το 0-3 με ωραία πάσα στον Μίκαελ Αντόνιο - γκολ και ασίστ μέσα σε έξι λεπτά. Οι «γλάροι» απλά πέτυχαν το γκολ της τιμής με ωραίο σουτ του Πασκάλ Γκρος.  

Με δύο νίκες και μια ισοπαλία η Γουέστ Χαμ δείχνει τις βλέψεις της για φέτος, με τη Μάντσεστερ Σίτι, αν κερδίσει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Σέλχαστ Παρκ», να έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη της στην κορυφή.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags