Facebook Pixel Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή στις νίκες με εκπληκτική γκολάρα του Φερνάντες για Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-24 00:02:00

Επιστροφή στις νίκες με εκπληκτική γκολάρα του Φερνάντες για Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Με ένα φοβερό τέρμα του Μπρούνο Φερνάντες, που άνετα βάζει υποψηφιότητα για γκολ της αγωνιστικής στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε δύσκολα 1-0 εκτός έδρας της Μπέρνλι και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Έπειτα από τρεις σερί ήττες σε Premier League (3-1 από την Άρσεναλ, 3-1 από την Μπράιτον) και Champions League (4-3 από την Μπάγερν Μονάχου), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα «τρίποντα», επικρατώντας δύσκολα με 1-0 επί της Μπέρνλι στο «Turf Moor» και πήρε βαθιά βαθμολογική... ανάσα.

Το υπέροχο γκολ του αρχηγού των «κόκκινων διαβόλων», Μπρούνο Φερνάντες στο 45' έκανε τη... διαφορά για τη Γιουνάιτεντ, που δέχθηκε μία μικρή πίεση απ' τους γηπεδούχους στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος το προβάδισμά της. 

Ο Τζόνι Έβανς συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Σοφιάν Άμραμπατ που πήρε τη θέση του στο 89' πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags