Facebook Pixel Τότεναμ - Λίβερπουλ: Συνέχεια στο σκάνδαλο: Ο VAR του Τότεναμ-Λίβερπουλ θεώρησε ότι το γκολ του Ντίας μέτρησε! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-01 10:58:00

Συνέχεια στο σκάνδαλο: Ο VAR του Τότεναμ-Λίβερπουλ θεώρησε ότι το γκολ του Ντίας μέτρησε! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Δεν έχει τελειωμό το χθεσινό φιάσκο στην Αγγλία, με τον VAR να ακυρώνει καθαρό γκολ του Λουίς Ντίας της Λίβερπουλ στο ματς με την Τότεναμ, βάζοντας λάθος τις γραμμές του οφσάιντ!

Η μία γκάφα μετά την άλλη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, για όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ για την Premier League, που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 2-1.

Η αναμέτρηση βέβαια στιγματίστηκε από τις λανθασμένες αποφάσεις του VAR με πρώτη και κύρια αυτή του 34ου λεπτού, όταν οι Κόκκινοι σκόραραν πεντακάθαρο γκολ με τον Λουίς Ντίας, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το τέρμα του Κολομβιανού άσου της Λίβερπουλ δεν μέτρησε και αυτό κακώς συνέβη καθώς οι "σωστές" γραμμές δείχνουν ότι ήταν κανονικό και έπρεπε να έχει επικυρωθεί, όπως παραδέχθηκε και η PGMOL (επιτροπή διαιτησίας), μετά το τέλος του αγώνα.

Η PGMOL στην εξήγησή της αποκάλυψε και την απίστευτη γκάφα του VAR της αναμέτρησης, Ντάρεν Ίγκλαντ, καθώς θεώρησε ότι η απόφαση εντός γηπέδου ήταν ότι το γκολ του Ντίας είχε μετρήσει κανονικά από τον διαιτητή!

Μόλις βγήκε στους τηλεοπτικούς δέκτες το "check complete" έγινε με την υπόθεση ότι το γκολ είχε μετρήσει και ότι ο Κολομβιανός ήταν onside, κάτι που φυσικά δεν ίσχυσε με την Λίβερπουλ να εκφράζει τα έντονα παράπονά της!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags