Facebook Pixel Premier League: Δεν είναι... τρολ! Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα η Τσέλσι - Σημαντικό διπλό κόντρα στην Φούλαμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-02 23:59:00

Δεν είναι... τρολ! Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα η Τσέλσι - Σημαντικό διπλό κόντρα στην Φούλαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οι Μπλε με σκόρερ τους Μούντριχ και Μπρόχα πήραν τη νίκη με 0-2 κόντρα στην Φούλαμ, στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου και παράλληλα σταμάτησαν το απίστευτο αρνητικό σερί τους στην Premier League, μιας και μετρούσαν τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, με το τελευταίο τους τρίποντο να είναι στις 25 Αυγούστου απέναντι στη Λούτον.

Premier League: Η νίκη-πρόκριση της Τσέλσι επί της Μπράιτον μεσοβδόμαδα στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας (1-0) αποδείχθηκε άκρως ευεργετική για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. 

Στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου με την Φούλαμ, με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής, οι «μπλε» επικράτησαν με 2-0 (σκόραραν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά τις 25/08 και το 3-0 επί της Λούτον) κι έτσι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη στην Premier League (δύο ήττες, μία ισοπαλία) και, μάλιστα, χωρίς να σκοράρουν (0-1 με την Άστον Βίλα, 0-0 με την Μπόρνμουθ, 0-1 με τη Νότιγχαμ)!

Μούντρικ και Μπρόχα μέσα σε δύο λεπτά «πάγωσαν» το «Κρέιβεν Κόταζ», μη επιτρέποντας στο συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα να διατηρήσει το αήττητο που είχε στα δύο τελευταία ματς (0-0 εκτός με Κρίσταλ Πάλας, 1-0 εντός τη Λούτον).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βρήκε Σλούκα-Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός - Υπερβολές για ΠΑΟ, λείπουν δύο παίκτες - Το κάνει συχνά ο Αταμάν..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags