Facebook Pixel Premier League: Bαθμός για Μπράιτον κόντρα στη Λίβερπουλ - Έσωσε την ισοπαλία στο φινάλε η Γουέστ Χαμ με Νιούκαστλ (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-08 18:25:00

Bαθμός για Μπράιτον κόντρα στη Λίβερπουλ - Έσωσε την ισοπαλία στο φινάλε η Γουέστ Χαμ με Νιούκαστλ (vid)

Sportdog Team

Φουλ των... ισοπαλιών είχαμε στις αναμετρήσεις της Κυριακής για την Premier League μιας και Μπράιτον και Λίβερπουλ, αλλά και Γουέστ Χαμ με Νιούκαστλ έμειναν στο 2-2, ενώ Γουλβς και Άστον Βίλα ολοκλήρωσαν την αναμέτρησή τους στο 1-1, με τους Λύκους να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λεμινά στις καθυστερήσεις.

Premier League: Μπράιτον και Γουέστ Χαμ κατάφεραν να κρατήσουν και να πάρουν την ισοπαλία κόντρα στα φαβορί Λίβερπουλ και Νιούκαστλ αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-2), για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Στο Μπράιτον η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με τον Αντίγκρα (20'), αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε ν' ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του Μο Σαλάχ (40', 45' πεν.). 

Τελικά ο Ντανκ στο 78ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αγωνίστηκε με τους: Βερμπρούγκεν, Φέλτμαν, Ντανκ, Ιγκόρ (63' Φαν Χίκι), Μαρτς, Γκρος, Μπαλέμπα, Αντίγκρα, πέδρο (89' Φάτι), Μιτόμα, Φέργκιουσον (60' Γουέλμπεκ).

Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, στο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Σούτσεκ μόλις στο 8ο λεπτό.

Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας αντέδρασε και με δύο γκολ του Ισάκ (57', 62') κατάφερε να προηγηθεί με 2-1, αλλά στο 89' ο Κούντους κατάφερε να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στα «σφυριά».

Ο Ντέιβιντ Μόιες χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Αγκέρ, Εμερσον, Σούτσεκ (76' Κούντους), Αλβαρες, Μπόουεν, Γουόρντ-Πράουζ, Πακετά, Αντόνιο (75' Μπενράχμα).

Τέλος στο «Μολινό» Γουλβς και Αστον Βίλα μοιράστηκαν τους βαθμούς με 1-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags