Premier League: Μπράιτον και Γουέστ Χαμ κατάφεραν να κρατήσουν και να πάρουν την ισοπαλία κόντρα στα φαβορί Λίβερπουλ και Νιούκαστλ αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-2), για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Στο Μπράιτον η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με τον Αντίγκρα (20'), αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε ν' ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του Μο Σαλάχ (40', 45' πεν.). 

Τελικά ο Ντανκ στο 78ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αγωνίστηκε με τους: Βερμπρούγκεν, Φέλτμαν, Ντανκ, Ιγκόρ (63' Φαν Χίκι), Μαρτς, Γκρος, Μπαλέμπα, Αντίγκρα, πέδρο (89' Φάτι), Μιτόμα, Φέργκιουσον (60' Γουέλμπεκ).

Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, στο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Σούτσεκ μόλις στο 8ο λεπτό.

Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας αντέδρασε και με δύο γκολ του Ισάκ (57', 62') κατάφερε να προηγηθεί με 2-1, αλλά στο 89' ο Κούντους κατάφερε να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στα «σφυριά».

Ο Ντέιβιντ Μόιες χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Αγκέρ, Εμερσον, Σούτσεκ (76' Κούντους), Αλβαρες, Μπόουεν, Γουόρντ-Πράουζ, Πακετά, Αντόνιο (75' Μπενράχμα).

Τέλος στο «Μολινό» Γουλβς και Αστον Βίλα μοιράστηκαν τους βαθμούς με 1-1.