Facebook Pixel Premier League: Άρσεναλ για κούπα! Ο Μαρτινέλι σόκαρε τη Σίτι και έσπασε την... κατάρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-08 20:44:00

Άρσεναλ για κούπα! Ο Μαρτινέλι σόκαρε τη Σίτι και έσπασε την... κατάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Τρία λεπτά πριν το 90΄ ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι «υπέγραψε» το μεγάλο «τρίποντο» της Άρσεναλ στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-0), χάρις στο οποίο οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν στην κορυφή με «συγκάτοικο» την Τότεναμ!

Premier League: Τρία λεπτά πριν το 90΄ ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι «υπέγραψε» το μεγάλο «τρίποντο» της Άρσεναλ στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-0), χάρις στο οποίο οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν στην κορυφή με «συγκάτοικο» την Τότεναμ!

Η τεράστια επιτυχία της ομάδας του Αρτέτα, αυτή την φορά στο πρωτάθλημα (είχε προηγηθεί η νίκη στα πέναλτι επί των «Πολιτών» στις 6 Αυγούστου στον τελικό του Σούπερ Καπ Αγγλίας), διέκοψε το αρνητικό σερί απέναντι στην πρωταθλήτρια, η οποία μέχρι το σημερινό ματς ήταν αήττητη στα τελευταία 9 μεταξύ τους (8-1-0) ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η Σίτι, παράλληλα, ηττήθηκε για πρώτη φορά σε back to back ματς πρωταθλήματος (είχε προηγηθεί το 1-0 από την Γουλβς) από το Δεκέμβριο του 2018 και, πλέον, σε 8 αγώνες μετρά 6 νίκες και 2 ήττες, ενώ οι Λονδρέζοι με 6-2-0 διατήρησαν το αήττητο, στο μεγαλύτερο σερί εκκίνησης χωρίς ήττα από το 2007!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags