Facebook Pixel Γουλβς - Νιούκαστλ: Μάτσαρα και χαμένοι βαθμοί για Νιούκαστλ στο "Μολινό" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-28 21:45:00

Μάτσαρα και χαμένοι βαθμοί για Νιούκαστλ στο "Μολινό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στους "ανθρακωρύχους" και τη Γουλβς.

Δύο φορές προηγήθηκε η Νιουκάστλ στο «Μολινό» αλλά η Γουλβς βρήκε ισάριθμες απαντήσεις, στην αναμέτρηση της 10ης της 10ης αγωνιστικής της Premier League. Ο Κάλουμ Γουϊλσον έκανε ό,τι μπορούσε, όμως το τελικό 2-2 απομακρύνει ακόμα περισσότερο τη Νιουκάστλ από την κορυφή.

Νωρίτερα η Άρσεναλ δεν είχε πρόβλημα στην έδρα της κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάτεντ και επικράτησε εύκολα με 5-0. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα κυριάρχησε απόλυτα και πήρε τη νίκη έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νκέτια, που πέτυχε χατ τρικ. Στο μεταξύ η Μπόρνμουθ πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια για την παραμονή της στην κατηγορία, επικρατώντας με 2-1 της Μπέρνλι στο ντέρμπι της ουράς της βαθμολογίας.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπρέντφορντ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της κακής ξανά Τσέλσι με 2-0. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο απογοήτευσε πάλι τους φιλάθλους της και τα περιθώρια στενεύουν για τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς η ανυπόμονη διοίκηση δεν βλέπει σημάδια βελτίωσης. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ κέρδισε για τρίτη συνεχή χρονιά (!) στην έδρα της Τσέλσι με τα γκολ του Πίνοκ (58') και του Μπεμό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αναλυτικά τ' αποτελέσματα, οι σκόρερ της 10ης αγωνιστικής και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags