Facebook Pixel Premier League: Σκάει... βόμβα στην Premier League! Απειλείται με αφαίρεση βαθμών τοπ ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 20:54:00

Σκάει... βόμβα στην Premier League! Απειλείται με αφαίρεση βαθμών τοπ ομάδα

Sportdog Team
Σκάει... βόμβα στην Premier League! Απειλείται με αφαίρεση βαθμών τοπ ομάδα

Απίστευτη εξέλιξη στο αγγλικό πρωτάθλημα μιας και όπως έγινε γνωστό πολύ γνωστός σύλλογος είναι κοντά στο να χάσει βαθμούς λόγω πληρωμών σε offshore εταιρειών.

Τσέλσι: "Βόμβα" στην Premier League μιας και όπως έγινε γνωστό ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κατά τη διάρκεια ιδιοκτησίας των Μπλε έκανε πληρωμές σε οffshore εταιρείες για πράκτορες, σκάουτς και στελέχη συλλόγων κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του πρωταθλήματος, όπως αναφέρει ο Guardian, κάτι που έχει κάνει τη Λίγκα να ανοίξει φάκελο για την υπόθεση.

Οι πιο πρόσφατες καταγγελίες υποστηρίζουν ότι υπεράκτιες εταιρείες που συνδέονται με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο έκαναν πληρωμές σε offshore εταιρείες και σχετίζονται με μια πιθανή σειρά μεταγραφών, όπως αυτές των Εντέν Αζάρ, Γουίλιαν, Σαμουέλ Ετό και Αντόνιο Κόντε.

Από την πλευρά του ο σύλλογος του Λονδίνου έχει απαντήσει στις ερωτήσεις, όμως η τρέχουσα ιδιοκτησία της Τσέλσι δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα και προσπαθεί να τα εξετάσει πριν αποφασίσει για τα επόμενα βήματα, με την Premier League να μην έχει χρεώσει ακόμα την ομάδα για πιθανές παραβιάσεις των κανονισμών της, ωστόσο το ενδεχόμενο να υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο μήνυμα Γιαννακόπουλου και αποκάλυψη για το "ντου" στο ΟΑΚΑ - "Η Θύρα 13 δεν έχει ευθύνη"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags