Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: Χαμός στη Μάντσεστερ Σίτι! Γνωστός παίκτης μηνύει την ομάδα για διαφυγόντα κέρδη 10 εκατομμυρίων ευρώ (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-22 07:11:00

Χαμός στη Μάντσεστερ Σίτι! Γνωστός παίκτης μηνύει την ομάδα για διαφυγόντα κέρδη 10 εκατομμυρίων ευρώ (vid)

Sportdog Team
Χαμός στη Μάντσεστερ Σίτι! Γνωστός παίκτης μηνύει την ομάδα για διαφυγόντα κέρδη 10 εκατομμυρίων ευρώ (vid)

Συνεχίζονται τα προβλήματα μεταξύ των Πολιτών και γνωστού ποδοσφαιριστή, που έχει αποχωρήσει, με τον τελευταίο να κινεί νομικές διαδικασίες εναντίον του αγγλικού συλλόγου για διαφθγόντα κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπέντζαμιν Μεντί: Χωρίς τέλος είναι το σήριαλ μεταξύ του Γάλλου και της Μάντσεστερ Σίτι, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να πάρει τα χαμένα έσοδά του από τους μισθούς που είχε να λαμβάνει από τους Πολίτες, έχοντας στα χέρια του ως πολύτιμο χαρτί την αθώωση του για τις κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης.

Ο νυν παίκτης της Λοριάν τέθηκε εκτός των αγωνιστικών πλάνων της Μάντσεστερ Σίτι όταν δημοσιοποιήθηκαν οι κατηγορίες τεσσάρων γυναικών εναντίον του, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να είναι σε κράτηση 4 μήνες, ενώ όταν αφέθηκε ελεύθερος δεν μπορούσε να εισέλθει στην κομητεία του Greater Manchester, όπου η Σίτι προπονείται και δίνει τους εντός έδρας αγώνες της, ενώ έπρεπε να παραδώσει και το διαβατήριό του.

Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκαν με έκπληξη την πρόθεση του Μπέντζαμιν Μεντί να κινηθεί νομικά εναντίον του συλλόγου με τον Γάλλο να μηνύει την πρώην ομάδα του για διαφυγόντα κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, το ποσό δηλαδή που έπρεπε να λάβει για τα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη - Πωλείται με περισσότερα από Δουβίκα - "Πρόβλημα" ο Κομποτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags