Facebook Pixel Πεπ Γκουαρντιόλα: Απίστευτη ατάκα Γκουαρντιόλα για Σίτι! - "Περισσότερες πιθανότητες να μείνω αν πέσουμε στη League 1"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 18:17:00

Απίστευτη ατάκα Γκουαρντιόλα για Σίτι! - "Περισσότερες πιθανότητες να μείνω αν πέσουμε στη League 1"

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα Γκουαρντιόλα για Σίτι! - "Περισσότερες πιθανότητες να μείνω αν πέσουμε στη League 1"

Ο Καταλανός τεχνικός των Πολιτών πήρε θέση για την πιθανότητα υποβιβασμού της ομάδας λόγω οικονομικών προβλημάτων με τον ίδιο να απαντά εκπληκτικά για ακόμα μια φορά.

Πεπ Γκουαρντιόλα: Το ενδεχόμενο υποβιβασμού βλέπει μπροστά της η Μάντσεστερ Σίτι, ειδικά μετά την τιμωρία της Έβερτον λόγω οικονομικών προβλημάτων με το Financial Fair Play, με τα Ζαχαρωτά να έχουν ήδη -10 βαθμούς στο πρωτάθλημα και τους Πολίτες να περιμένουν την... ετυμηγορία από την Premier League.

Μάλιστα ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι σε δηλώσεις του πήρε θέση για το θέμα απαντώντας αν τελικά θα αποχωρούσε από την ομάδα σε περίπτωση υποβιβασμού της σε χαμηλότερη κατηγορία της Αγγλίας.

«Δεν πρόκειται να πω ούτε μια λέξη για την Έβερτον, γιατί δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη. Είναι δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις. Ξέρω ότι ο κόσμος λέει: "Γιατί η Σίτι δεν πάει στη Διάσκεψη". Αλλά ας περιμένουμε. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δεν είναι το ίδιο. Η μία από αυτές είναι μεγαλύτερη, είναι πιο περίπλοκη.

Με ρωτάτε σαν να έχουμε ήδη τιμωρηθεί. Αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνω αν είμαστε στη League One παρά αν κερδίσουμε το Champions League», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags