Facebook Pixel Premier League: Συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής η Λίβερπουλ - Διασυρμός με 5αρα για τη Νότιγχαμ - Νίκη με ανατροπή για Μπράιτον (Hls)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 23:37:00

Συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής η Λίβερπουλ - Διασυρμός με 5αρα για τη Νότιγχαμ - Νίκη με ανατροπή για Μπράιτον (Hls)

Sportdog Team

Οι Κόκκινοι δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα και πήραν άνετη νίκη με 0-2 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μένοντας μόνοι δεύτεροι στην βαθμολογία της Premier League, την ίδια ώρα που η Νότιγχαμ Φόρεστ συνέχισε τις τραγικές εμφανίσεις της και ηττήθηκε με 5-0 από τη Φούλαμ στο Λονδίνο. Η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μπράιτον, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπρέντφορντ, όμως έκανε την ανατροπή νικώντας με 2-1, ενώ η Μπόρνμουθ πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 0-2.

Premier League: Δεν αφήνει την Άρσεναλ να ξεφύγει η Λίβερπουλ. Με τον Κώστα Τσιμίκα αυτή την φορά στον πάγκο, οι «κόκκινοι» μπορεί να δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά λύγισαν την αντίσταση της ουραγού, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο «Μπράμαλ Λέιν» με 2-0 και πλησίασαν στο -2 από τους πρωτοπόρους «κανονιέρηδες». 

Το γκολ που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε στο 37΄ ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Φαν Ντάικ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ-Αρνολντ, ενώ το δεύτερο σερί «τρίποντο» κλείδωσε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σομποσλάι.

Μετά το «θρίλερ» του Άνφιλντ (4-3 από τη Λίβερπουλ), η Φούλαμ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και διέλυσε με 5-0 τη Νότιγχαμ, ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Με τη σημερινή, η Φόρεστ συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες, δύο εκτός και δύο εντός έδρας.

Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Μπράιτον μετά την ήττα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (3-2) από την Τσέλσι και, μάλιστα, με ανατροπή επί της Μπρέντφορντ (2-1). Με γκολ και ασίστ ο Γερμανός, Πασκάλ Γκρος, ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντε Τσέρμπι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags