Facebook Pixel Premier League: Θέατρο του... εφιάλτη: Ανύπαρκτη Μαν. Γιουνάιτεντ, την ταπείνωσε με 3-0 η Μπόρνμουθ στο "Ολντ Τράφορντ"! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-09 18:58:00

Θέατρο του... εφιάλτη: Ανύπαρκτη Μαν. Γιουνάιτεντ, την ταπείνωσε με 3-0 η Μπόρνμουθ στο "Ολντ Τράφορντ"! (Vids)

Sportdog Team

"Θέατρο των ονείρων", είπατε; Καλύτερα του... εφιάλτη, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 3-0 από την Μπόρνμουθ, φτάνοντας τις 7 ήττες σε 16 αγώνες στην Premier. Νίκη-ανάσα για Σέφιλντ, ισοπαλία για Νότιγχαμ και Μπράιτον.

«Κάζο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από την Μπόρνμουθ, που έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, στο πλαίσιο της 16ης ημέρας της Premier League.

Η Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική προκαλώντας την έντονη αντίδραση των φιλάθλων της. Η Μπόρνμουθ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των «κόκκινων διαβόλων» και κατάφερε να προηγηθεί με τα γκολ των Σολάνκε (5') και Μπίλινγκ (68).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» για τρίτη φορά στο 73ο λεπτό με τον Σένεσι και λίγο έλειψε να δεχτούν και τέταρτη «σφαλιάρα» με τον Ουαταρά στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από το VAR. 

Η ήττα αυτή ίσως προκαλέσει εξελίξεις στη Γιουνάιτεντ, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επικρίνουν τον Ερικ Τεν Χαγκ, κυρίως για την κακή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και τις ψυχρές σχέσεις με αρκετούς παίκτες.

Στο μεταξύ η Μπράιτον δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπέρνλι (1-1) στο γήπεδο της, ενώ με τον ίδιο σκορ έληξε το ματς στο «Μολινό» μεταξύ της Γουλβς και της Νότιγχαμ και η Σέφιλντ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με το 1-0 επί της Μπρέντφορντ.

Νωρίτερα, μια ακόμη ανατροπή, την έβδομη φετινή (!), έκανε η Λίβερπουλ και νίκησε με 2-1 στο «Σέλχαρστ Παρκ» του Λονδίνου την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ... ανύπαρκτη στο γήπεδο στα πρώτα 60 λεπτά και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Ματετά στο 57ο λεπτό. 

Στο 74' η Πάλας όμως έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγιού και στο επόμενο λεπτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε, πετυχαίνοντας το 150ό γκολ στην Premier League και 200ό συνολικά στη σπουδαία καριέρα του με τη φανέλα των «κόκκινων». 

Στη συνέχεια η Λίβερπουλ πίεσε για το γκολ της νίκης και το πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ελιοτ, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής στην Premier League:

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ        1-2 (57' πεν. Ματετά-75' Σαλάχ, 90'+ Ελιοτ)

Μπράιτον-Μπέρνλι               1-1 (77' Αντιγκρά-45' Οντομπερτ)

Μάντσεστερ Γ.-Μπόρνμουθ        0-3 (5' Σολάνκε, 68' Μπίλινγκ, 73' Σενέσι)

Σέφιλντ Γιουν.-Μπρέντφορντ     1-0 (45' ΜακΑτί)

Γουλβς-Νότιγχαμ Φόρεστ         1-1 (32' Κούνια-14' Τοφόλο)

Άστον Βίλα-Άρσεναλ           09/12

Έβερτον-Τσέλσι               10/12

Φούλαμ-Γουέστ Χαμ            10/12

Λούτον-Μάντσεστερ Σίτι       10/12

Τότεναμ-Νιούκαστλ            10/12

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags